Μικροί τρόποι να πείτε «Σ’ αγαπώ»

Θέλετε να δείξετε την αγάπη σας, αλλά δεν είστε… fan των λέξεων; Οι πράξεις, όσο μικρές κι αν είναι, μπορούν να μιλήσουν δυνατότερα.
Μικροί τρόποι να πείτε «Σ’ αγαπώ»
Στις σχέσεις, μερικές φορές, υπάρχουν κάποια λόγια που έχουν ειπωθεί ξανά και ξανά, και ίσως τα παίρνουμε για δεδομένα. Ίσως, πάλι, όταν είμαστε σίγουροι για κάτι, να τεμπελιάζουμε. Δύο μικρές λέξεις που πέφτουν συνέχεια θύματα αυτής της τεμπελιάς; Σ’ αγαπώ.

Δεν είναι, όμως, ανάγκη να το λέμε καθημερινά, λες και προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας. Τις περισσότερες φορές, οι πράξεις είναι πιο δυνατές από τα λόγια, κι αυτές οι μικρές, καθημερινές πράξεις θα θυμίσουν στο ταίρι σας ότι τα συναισθήματά σας παραμένουν δυνατά και άφθαρτα απ’ τον χρόνο.

- Όταν βρίσκεστε σε παρέα, μιλήστε θετικά για το άλλο σας μισό. Πείτε μια όμορφη ιστορία, ίσως το πώς γνωριστήκατε, ή κάποιον απ’ τους λόγους που σας κάνουν να αγαπιέστε τόσο πολύ.

- Κάντε χώρο μέσα στην ρουτίνα σας για ένα αυθόρμητο ραντεβού. Εναλλακτικά, κανονίστε να περάσετε ένα βράδυ χωρίς να σας ενοχλήσει κανένας, χωρίς μεγαλεπήβολα σχέδια—μόνο οι δυο σας.

- Για τους πιο νοσταλγικούς: φτιάξτε ένα cd με επιλογές. Οτιδήποτε ήταν ρομαντικό στο γυμνάσιο, παραμένει ρομαντικό και σήμερα.

- Οι σκηνές στις ταινίες που το ζευγάρι απολαμβάνει ένα ρομαντικό αφρόλουτρο παρέα; Εξίσου υπέροχες στην αληθινή ζωή.

- Αν μένετε σε διαφορετικά σπίτια, ένα άδειο συρτάρι για να αφήσει πράγματα, καθώς και μια κόπια απ’ τα κλειδιά σας είναι ο πιο σιωπηλά επίσημος τρόπος να πείτε πως αυτή η σχέση οδεύει σε (πάρα) πολύ καλό δρόμο.

- Ένα σέξι, απροειδοποίητο μήνυμα μες στην μέση της ημέρας είναι πάντα καλοδεχούμενο.
 
- Βγείτε σε ένα «σοβαρό» ραντεβού που να είναι έξω από την καθημερινότητά σας, για παράδειγμα σε ένα μουσείο τέχνης. Όταν… χορτάσετε κουλτούρα, ξεκινήστε τις χαζομάρες.

- Αξιοποιήστε δημιουργικά το Σάββατό σας—δηλαδή, μην σηκωθείτε καν απ’ το κρεβάτι.
 
- Αγοράστε λουλούδια. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, πότε ήταν η τελευταία φορά που το κάνατε;

- Δυο λέξεις: Αυθόρμητο. Μασάζ. Ναι.

Θοδωρής Διάκος
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v