ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Ζευγάρι κάνει σεξ, λύνεται το χειρόφρενο και τουμπάρει το όχημα

Ένα παθιασμένο ζευγάρι στην Αγγλία αποφάσισε να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο σε απομονωμένο δρόμο, όμως τα πράγματα ήρθαν πάνω κάτω.

Ζευγάρι κάνει σεξ, λύνεται το χειρόφρενο και τουμπάρει το όχημα

Θέλοντας να επιδοθεί σε μια «σύσφιξη σχέσεων», ένα ζευγάρι στην Αγγλία αποφάσισε να απομονωθεί με το αυτοκίνητό του σε απομονωμένο δρόμο για να κάνει σεξ με την ησυχία του.

Το χειρόφρενο όμως αντί να… σηκωθεί, χαλάρωσε και έπεσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κινηθεί ακυβέρνητο στην κατηφόρα και να τουμπάρει, φέρνοντας τα πάνω κάτω στη θυελλώδη τους επαφή.

Οι δύο εραστές αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία για να τους σώσει, εκείνη ήρθε και αφού έπραξε τα δέοντα, ανέβασε φωτογραφίες από το περιστατικό στο Τwitter ως όφειλε.

Η φωτογραφία με το αναποδογυρισμένο Yaris έγινε viral, ενώ στην περιγραφή της η Αστυνομία έγραψε: «Σε μια άγνωστη τοποθεσία στο Derbyshire, το ζευγάρι σε αυτό το Yaris στάθμευσε για να συσφίξει τη σχέση του. Όσο το έκανε αυτό, το χειρόφρενο λύθηκε και το όχημα κύλησε, τουμπάροντας στο πλάι. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί».

Διάφοροι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να κοροϊδέψουν το ζευγάρι γράφοντας πράγματα όπως «Κάντε σεξ με ασφάλεια, σηκώστε το χειρόφρενο» και «Όταν λέμε να δοκιμάζετε νέες στάσεις, δεν εννοούμε αυτό».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v