Ζευγάρι κάνει σεξ, λύνεται το χειρόφρενο και τουμπάρει το όχημα

Ένα παθιασμένο ζευγάρι στην Αγγλία αποφάσισε να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο σε απομονωμένο δρόμο, όμως τα πράγματα ήρθαν πάνω κάτω.
Ζευγάρι κάνει σεξ, λύνεται το χειρόφρενο και τουμπάρει το όχημα
Θέλοντας να επιδοθεί σε μια «σύσφιξη σχέσεων», ένα ζευγάρι στην Αγγλία αποφάσισε να απομονωθεί με το αυτοκίνητό του σε απομονωμένο δρόμο για να κάνει σεξ με την ησυχία του.

Το χειρόφρενο όμως αντί να… σηκωθεί, χαλάρωσε και έπεσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κινηθεί ακυβέρνητο στην κατηφόρα και να τουμπάρει, φέρνοντας τα πάνω κάτω στη θυελλώδη τους επαφή.

Οι δύο εραστές αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία για να τους σώσει, εκείνη ήρθε και αφού έπραξε τα δέοντα, ανέβασε φωτογραφίες από το περιστατικό στο Τwitter ως όφειλε.

Η φωτογραφία με το αναποδογυρισμένο Yaris έγινε viral, ενώ στην περιγραφή της η Αστυνομία έγραψε: «Σε μια άγνωστη τοποθεσία στο Derbyshire, το ζευγάρι σε αυτό το Yaris στάθμευσε για να συσφίξει τη σχέση του. Όσο το έκανε αυτό, το χειρόφρενο λύθηκε και το όχημα κύλησε, τουμπάροντας στο πλάι. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί».

Διάφοροι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να κοροϊδέψουν το ζευγάρι γράφοντας πράγματα όπως «Κάντε σεξ με ασφάλεια, σηκώστε το χειρόφρενο» και «Όταν λέμε να δοκιμάζετε νέες στάσεις, δεν εννοούμε αυτό».

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v