ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

5 αλήθειες για τις σχέσεις που πρέπει να αποδεχτείς

Επειδή δεν γίνεται να ζεις με τις ψευδαισθήσεις σου για πάντα, αυτά είναι μερικά πράγματα γύρω από τις σχέσεις που πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου...

5 αλήθειες για τις σχέσεις που πρέπει να αποδεχτείς

Σπαταλάμε τόσο χρόνο από την ζωή μας προσπαθώντας να καταλάβουμε τι θέλουμε, αλλά και τότε δεν είναι αρκετό. Σπαταλάμε ακόμα περισσότερο χρόνο να αναρωτιόμαστε και να ανησυχούμε, να βάζουμε στο μικροσκόπιο κάθε στιγμή, προσπαθώντας να απαντήσουμε στο αιώνιο ερώτημα: Τι είναι μια καλή σχέση;

Εμείς πιστεύουμε ότι μία και μόνο απάντηση δεν θα μπορέσει να υπάρξει ποτέ, που να συμπυκώνει μέσα της τα εκατομμύρια πράγματα που θέλουμε οι άνθρωποι ο ένας απ' τον άλλο. Γι' αυτό, είπαμε να φτιάξουμε την αντίστροφη λίστα. Επειδή το τι ΔΕΝ είναι μια καλή σχέση, είναι αρκετά ξεκάθαρο.

Ένας σύντροφος δεν πρέπει να είναι το άλλο μας μισό
Πρώτον, επειδή πάντα θα νιώθουμε ανολοκλήρωτοι με αυτή την λογική, και ανίκανοι να σταθούμε στα πόδια μας μόνοι. Δεύτερον, επειδή το να βρεις το άλλο σου μισό ακούγεται πολύ βαρετό. Πού είναι η ποικιλία; Πού είναι το αλατοπίπερο;

Μια καλή σχέση δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε άλλους
Ο τέλειος σύντοφος δεν είναι αυτός που θα αντικαταστήσει με κάποιον τρόπο κάθε άλλη ανθρώπινη επαφή στην ζωή σου. Αυτό, για να είμαστε ειλικρινείς, ακούγεται ιδιαίτερα καταπιεστικό. Αντιθέτως, ο τέλειος σύντροφος είναι εκείνος που θα σου αφήνει τον προσωπικό σου χρόνο, όπως θα περιμένει να του δίνεις και τον δικό του.

Μια καλή σχέση δεν σημαίνει πως δεν θα διαφωνείτε
Δεν σημαίνει καν ότι αυτές οι διαφωνίες δεν θα εξελιχθούν σε καυγά κάποιες φορές. Οι άνθρωποι δεν γίνεται να συμφωνούν στα πάντα. Πιο πιθανό το λες να τα κρατάνε μέσα τους, και κάποια στιγμή να σκάσουν - είτε με οργή, είτε με περιφρόνηση.

Μια καλή σχέση δεν σημαίνει πως δεν θα έχει τρικυμίες
Χωρισμός που κρατάει πέντε μέρες, δεν είναι χωρισμός. Και πέντε μήνες, θα σου πούμε εμείς, αν πάει πιο βαθιά η ιστορία. Όταν το ένστικτό σου λέει πως πρέπει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία, άκουσέ το. Σου λέει τα πράγματα που δεν θέλεις να πεις φωναχτά.

Θα γουστάρετε άλλους ανθρώπους
Δεν θα το πάμε στο άκρο, να πούμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και ορισμένα κέρατα είναι αμελητέα. Θα το κρατήσουμε όσο πιο αθώο γίνεται: Σταμάτα να ζηλεύεις ότι "παίζει το μάτι του", επειδή και το δικό σου θα παίξει κάποια στιγμή. Το ζήτημα είναι να μένετε στο μάτι, που είναι ανθρώπινο και αποδεκτό. Το ότι βρήκατε τον άνθρωπό σας δεν σημαίνει ότι σταμάτησε να κυκλοφορεί άλλος κόσμος έξω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v