Απίστευτες ιστορίες απιστίας για γέλια και για κλάματα

Η απιστία γενικά είναι κακή φάση, αλλά όταν πιάνεις τον άλλον έμμεσα ή άμεσα στα πράσα το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο.
Απίστευτες ιστορίες απιστίας για γέλια και για κλάματα
Κανείς δεν θέλει το κεράτωμα από τη σχέση του. Είναι πλήγμα στον εγωισμό, γροθιά κάτω από τη μέση. Είναι γενικά κάτι που δε θες να σου συμβεί κι αν ποτέ σου συμβεί, δεν θα ήθελες να το μάθεις.

Τα παρακάτω άτομα δυστυχώς το έμαθαν με τον χειρότερο τρόπο είτε πιάνοντας στα πράσα τον «κακό» σύντροφο είτε με άλλους απίστευτους τρόπους που μοιάζουν βγαλμένοι από σαπουνόπερα σε σενάριο Φώσκολου.

Να μη σου τύχει δηλαδή.

«Ο φίλος μου είχε φτιάξει δύο ξεχωριστά προφίλ στο Facebook, ώστε να μπορεί να είναι ‘σε σχέση’ μαζί μου στο ένα και ‘σε σχέση’ με τη δεύτερη κοπέλα του στο άλλο. Πρόσθεσε ένα σωρό φίλους στο νέο λογαριασμό, με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετούς κοινούς. Το δεύτερο προφίλ του βγήκε στη λίστα των προτεινόμενων φίλων μου, οπότε, φυσικά, το έλεγξα και είδα την κατάσταση της σχέσης. Δεν προσπάθησε καν να το αρνηθεί. Μάλιστα νευρίασε μαζί μου που βρήκα το δεύτερο προφίλ του».

«Ο πρώην σύζυγός μου είναι επιληπτικός. Αφού είχε μια κρίση ένα βράδυ, ήταν αρκετά αποπροσανατολισμένος. Πριν αποκοιμηθεί δίπλα μου - αφού τον φρόντισα, του έδωσα τα φάρμακά του, και σκούπισα το σάλιο από το πρόσωπό του - άρπαξε το τηλέφωνό του, πληκτρολόγησε κάτι και μετά το πέταξε ακριβώς δίπλα του. Το τηλέφωνο προσγειώθηκε σε μένα, με ένα μήνυμα στην γκόμενά του που έλεγε: ‘Είμαι ερωτευμένος μαζί σου'»

«Το αγόρι μου ζήτησε να φροντίσω το σκύλο του ενώ θα έφευγε ταξίδι τελευταία στιγμή. Όταν τελείωσε το ταξίδι του, πήγα στο σπίτι του για να δώσω το σκυλί πίσω. Τότε τον έπιασα στα πράσα με την άλλη. Είχαν πάει μαζί ταξίδι, ενώ εγώ φρόντιζα τον σκύλο του για να είναι άνετος. Ωραίες εποχές».

«Τσέκαρα το email του συζύγου μου για κάτι που αφορούσε και τους δυο μας. Ήξερε ότι το έβλεπα και καθόταν ακριβώς δίπλα μου. Άνοιξα τα εισερχόμενά του και βρήκα μηνύματα από διάφορες σελίδες γνωριμιών. Κακή φάση ε; Λοιπόν, τα άνοιξα και συνειδητοποίησα ότι είχε φτιάξει προφίλ που προσποιούνταν ότι είναι λεσβία και χρησιμοποίησε φωτογραφίες μου για να την πέφτει σε γυναίκες. Προφανώς και τον χώρισα»

«Μάλλον ο πρώην μου είχε ξεχάσει ότι χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό μου για να τσεκάρει το email του γιατί το επόμενο πρωί είδα τουλάχιστον εννέα ειδοποιήσεις που επιβεβαίωσαν την εγγραφή “μου” σε διάφορες σελίδες γνωριμιών. Θεώρησα ότι κάποιος με χάκαρε, άνοιξα την εφαρμογή και είδα ότι όντως είχα κάνει εγγραφή σε αυτές τις σελίδες. Ή για την ακρίβεια εκείνος είχε κάνει, ενώ κοιμόταν ακριβώς δίπλα μου, στο διαμέρισμα που νοικιάζαμε»

«Είχα γενέθλια και έκανα ένα μεγάλο πάρτι με φίλους και γνωστούς. Ένας άκυρος τύπος εμφανίστηκε και μου αποκάλυψε ότι είχε πάει με την κοπέλα μου. Προφανώς εκείνη του είχε πει για το πάρτι κατά τη διάρκεια του σεξ και αυτός θεώρησε καλό να περάσει να πει ένα γεια»

«Μια πρώην μου με χώρισε μέσω μηνυμάτων. Τρεις μέρες αργότερα, έβαλε στάτους στο Facebook ότι είχε σχέση με άλλον. Παντρεύτηκαν λίγους μήνες μετά και χώρισαν σχεδόν αμέσως. Το κατάλαβα γιατί την ίδια μέρα έλαβα μήνυμα της το βράδυ, στο οποίο μου ζήταγε συγγνώμη και με ρωτούσε αν θα ήθελα να βρεθούμε να μιλήσουμε από κοντά».

«Ο πρώην μου με πήρε κατά λάθος τηλέφωνο και άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή. Όταν το άκουσα ήταν στα προκαταρκτικά με μια άλλη».

«Η πρώην μου έδειχνε σε μένα και στους γονείς μου σε τραπέζι φωτογραφίες του νεογέννητου ανιψιού της, όμως ενώ τις προχωρούσε έδειξε κατά λάθος print screen μηνυμάτων που αντάλλαζε με κάποιον που έβγαινε κρυφά εδώ και μήνες»

«Βγαίναμε με ένα κορίτσι για δύο μήνες ένα καλοκαίρι. Λίγες μέρες αφού χωρίσαμε, βρήκε άλλον. Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, ανέβασε μια επετειακή φωτογραφία μαζί του στο Instagram για έναν χρόνο σχέσης. Πριν έναν χρόνο όμως ήταν ακόμα μαζί μου»

«Είχε ξεχάσει ότι τον έχω φίλο στο Instagram και ανέβασε story με το υπερηχογράφημα ενός μωρού που είχε με μια άλλη»

«Μου τηλεφώνησε κατά λάθος στη δουλειά, και αντί για τον κλασικό θόρυβο, τον άκουσα να μιλάει για όλες τις γυναίκες με τις οποίες είχε πάει ενώ είμασταν μαζί. Όταν γύρισε του έβαλα να ακούσει το μήνυμα και επέμενε ότι δεν είχα καταλάβει καλά»

«Μια μέρα συναντήθηκα για φαγητό με τους γονείς του πρώην μου έξω. Μου έφεραν μια τσάντα γεμάτη βρεφικά δώρα, αλλά σίγουρα δεν ήμουν έγκυος. Ήμασταν όλοι μπερδεμένοι, οπότε ο πατέρας του τον πήρε τηλέφωνο. Ομολόγησε τα πάντα και είπε ότι μία από τις κοπέλες με τις οποίες με είχε κερατώσει είχε μείνει έγκυος»

Με πληροφορίες από Buzzfeed, Yourtango
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v