ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

9 σημάδια ότι σταμάτησε να σε αγαπά

Ακόμα και οι πιο πετυχημένες σχέσεις μπορεί να φτάσουν στην ημερομηνία λήξης τους. Αυτά είναι τα σημάδια που θα σου το δείξουν.

9 σημάδια ότι σταμάτησε να σε αγαπά

Δυστυχώς, ακόμα κι αν κάποτε ένιωθες πως έχεις την τέλεια σχέση, μπορεί να φτάσατε στην ημερομηνία λήξης σας. Ακόμα χειρότερα, ο σύντροφός σου μπορεί να έτρεξε σπριντ για να την φτάσει, αφήνοντάς σε πίσω με την απορία σχηματισμένη στο πρόσωπό σου. Τι συνέβη; Πότε έπαψε να σ' αγαπά;

Εμείς θα σου πούμε. Αυτά είναι τα σημάδια που μάλλον δεν παρατήρησες. Ή που αν παρατηρήσεις, πρέπει να μπεις σε υποψίες.

Χρειάζεται όλο και περισσότερο χώρο
Ναι, όλα τα ζευγάρια είναι καλό να περνούν λίγο χρόνο χώρια, για να ανανεώνεται η σχέση. Αν όμως βρίσκει συνέχεια λόγους για να απομονώνεται και να σε αποφεύγει, είναι λίγο δύσκολο να μην το πάρεις προσωπικά.

Έχει γίνει passive-aggressive μαζί σου
Με προϋπόθεση ότι δεν ήταν πάντα, και ότι δεν είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που αγάπησες πάνω του. Ναι, συμβαίνει κι αυτό, μερικοί άνθρωποι έχουν τέτοιο χιούμορ. Αν όμως νιώθεις πως το επιθετικό κομμάτι αυτής της συμπεριφοράς αρχίζει να λάμπει περισσότερο, μάλλον υπάρχει πρόβλημα.

Έχει σταματήσει να νοιάζεται για τα προβλήματα
Προβλήματα δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν ποτέ. Είναι στην φύση μας να τα δημιουργούμε. Όπως είναι στη φύση μας και να προσπαθούμε συνέχεια να τα λύνουμε. Κάποιος κυνικός θα έλεγε πως όλη μας η ύπαρξη και όλες μας οι σχέσεις δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα άρρωστο κοινωνικό πείραμα. Το θέμα είναι ότι αυτό το κοινωνικό πείραμα το γουστάρουμε κατά βάθος μαζοχιστικά όλοι μας, και αν έχουμε παραιτηθεί από την διαδικασία του να φτιάχνουμε προβλήματα... ασ' τα.

Δεν μιλάει και τόσο
Ακόμα κι αν μένετε στο ίδιο σπίτι, νιώθεις πως έχετε περάσει σε μια φάση "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν". Και, όχι, το λακωνίζειν εστί καχυποψείν.

Οι καυγάδες σας έχουν αλλάξει
Και άντε πες ότι η επικοινωνία δεν έχει καταστραφεί, ότι υπάρχει ακόμα. Αν έχουν αλλάξει πράγματα όπως ο τρόπος που αντιμετωπίζετε έναν καυγά, αν πλέον τα παρατάτε πιο εύκολα, αν γίνεστε ακόμα πιο βάναυσοι με τα λόγια ή τους παλιότερους καυγάδες που ξεθάβετε όσο περνάει η ώρα... ξανά, ασ' τα.

Νιώθεις περίεργα όταν είσαι μαζί του
Λες και από το πουθενά πρέπει να προσέχεις την κάθε σου κίνηση. Αντί να σου εμπνέει σιγουριά και ηρεμία, η σχέση σου σε γεμίζει ανασφάλεια. Αυτό, φυσικά, μπορεί να είναι ένα εντελώς δικό σου πρόβλημα, αλλά δεν μπορείς να το παραβλέψεις αν αυτή την ανασφάλεια σού την προκαλεί ο σύντροφός σου και η συμπεριφορά του.

Έχει γίνει πολύ περίεργος με το κινητό του
Ναι, όχι, αυτό έχει αναλυθεί μέχρι θανάτου. Κανένας άνθρωπος δεν παθαίνει έτσι ξαφνικά κρίση με τα προσωπικά δεδομένα - που, εντάξει, θα έπρεπε εν έτει 2020, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να εκφράζεται με την ίδια ένταση στους συντρόφους μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v