ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Σημάδια ότι είναι κολλημένος με την πρώην του

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που κάνουν σχέση προτού ξεπεράσουν τους πρώην τους; Μα είναι πράγματα αυτά;

Σημάδια ότι είναι κολλημένος με την πρώην του

Επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που, μετά από έναν χωρισμό, δεν θα κάνουν το λογικό πράγμα, δηλαδή να περάσουν λίγο χρόνο με τον εαυτό τους, και επειδή αυτοί οι άνθρωποι αποφασίζουν να μπλεχτούν αμέσως με κάποιο νέο άτομο, αυτή είναι μια λίστα με σημάδια ότι ο τύπος πουν τραβιέσαι θέλει ακόμα την πρώην του.

Για να μην βασανίζεσαι χωρίς λόγο...

Όλα την θυμίζουν
Πράγματα δικά ΣΟΥ, καθημερινά. Που, εντάξει, λογικό το λες, αλλά κάπως αγενές να το αναφέρει μπροστά σου. Συγγνώμη που είσαι άλλος άνθρωπος, κιόλας.

Όλα την θυμίζουν: Κρεβάτι edition
Και δεν λέμε να κάνει κάτι αποτρόπαιο, όπως να φωνάξει το όνομά της πάνω στο σεξ. Πετάει κουβέντες όπως "η πρώην μου έκανε αυτό" και "με την πρώην μου το κάναμε έτσι", λες και δεν είσαι κι εσύ ενήλικας που ξέρει να κάνει σεξ.

Της λέει πράγματα επειδή είναι κολλητή του
Αυτό, αν είναι όντως καλοί φίλοι, πρέπει να μάθεις να το δέχεσαι. Εκτός κι αν έχεις σοβαρούς λόγους να πιστεύεις πως το "κολλητή του" είναι απλά η κρυμμένη του επιθυμία να τα ξαναφτιάξει μαζί της ή έστω να μην την χάσει απ' την ζωή του για να κρατάει την ελπίδα ζωντανή.

Την βρίζει
Για ποιον λόγο να βρίσεις την πρώην στην νυν; Μικρό μυστικό: Κανένας νυν άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται να μάθει για πρώην. Πόσο μάλλον να σε βλέπει να εκφράζεις τόσο έντονα συναισθήματα. Επειδή όλοι το ξέρουμε πως τα βρισίδια είναι ένας άλλος τρόπος να πεις "θέλω να κάνω άγριο σεξ μαζί σου".

Την παρακολουθεί στα σόσιαλ
Και το κάνει έτσι απροκάλυπτα; Αντίο.

Φέρεται περίεργα όταν μιλάτε για αυτήν
Ή, ακόμα χειρότερα, μπροστά της. Αν έτυχε, δηλαδή, να βρεθείτε και οι τρεις σας στον ίδιο χώρο (άουτς), η συμπεριφορά του έκανε πολλούς συναγερμούς να χτυπήσουν στο κεφάλι σου.

Της παίρνει ακόμα δώρα γενεθλίων
Ευγενικό, αλλά αν είναι κάτι πιο προσωπικό από μια κορνίζα, τότε δικαίως να αναρωτηθείς κι εσύ την εξής σκέψη: "Χμμ;"

Μιλάει με τους γονείς της
Για παράδειγμα, η μάνα της αφήνει ακόμα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του "ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ !!", και εσύ σκέφτεσαι αν πραγματικά αξίζει να το κάνεις θέμα. Αλλά μέσα σου το έχεις ήδη κάνει θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v