ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

12 σημάδια ότι η σχέση σας είναι μονόπλευρη

Μπορεί να είστε σε σχέση, κανονικά και με το νόμο, αλλά εκείνος μάλλον δεν γουστάρει και τόσο. Αυτά είναι τα σημάδια μιας μονόπλευρης σχέσης.

12 σημάδια ότι η σχέση σας είναι μονόπλευρη

Δεν είναι όλες οι σχέσεις 50-50. Μερικές φορές, ο ένας σύντροφος μπορεί να αναλαμβάνει τα ηνία λίγο περισσότερο - για οποιονδήποτε λόγο. Τι να κάνουμε, κάποιες φορές χρειάζεσαι ένα άτομο να σε "κουβαλήσει". Αν όμως αυτό είναι μόνιμο ζήτημα, τότε ίσως να βρίσκεσαι σε μία μονόπλευρη σχέση. Σχέση, κανονικά και με τον νόμο, αλλά με τον ένα από τους δύο συντρόφους να έχει λίγο-πολύ παραιτηθεί από την όλη φάση.

Και αυτά είναι τα σημάδια που πρέπει να προσέχεις.

*Πάντα κάνεις σχέδια εσύ, για το πού θα πάτε, τι θα φάτε, τι θα δείτε, και η συμμετοχή του είναι ένα απλό "Οκέι", "Αμέ", ή "Μπα". Ισορροπημένο δεν το λες.
*Ξεκινάς πάντα εσύ τις συζητήσεις. Είτε πρόσωπο με πρόσωπο, είτε με μηνύματα, η επικοινωνία νιώθεις ότι πρέπει να είναι πάντα δική σου πρωτοβουλία.
*Έχεις αρχίσει να μην νιώθεις και πολύ καλά να του λες πράγματα για την ζωή σου, επειδή αισθάνεσαι ότι δεν νοιάζεται και τόσο πολύ.

*Δεν σε ρωτάει πράγματα. Όσο κι αν δείχνεις εσύ ενδιαφέρον, εκείνος αδιαφορεί.
*Είσαι πάντα δίπλα του, σε ό,τι ανάγκη κι αν έχει, αλλά όταν προκύψει μια δική του ανάγκη, νιώθεις πως δεν σε στηρίζει αρκετά.
*Μερικές φορές, νιώθεις πως ακόμα και στα μηνύματα σε αγνοεί, σου απαντά ώρες μετά χωρίς κάποια εξήγηση.

*Σε γενικές γραμμές, αν μπορούσες να περιγράψεις το πώς (πιστεύεις ότι) νιώθει για εσένα, δυστυχώς σου έρχεται στο μυαλό η λέξη "αγγαρεία".
*Ο ρομαντισμός έχει πεθάνει. Ή δεν υπήρξε ποτέ. Αλλά αν υπήρξε και έχει πεθάνει, το λες και αρκετά χειρότερο.
*Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι σε χρησιμοποιεί: Για τα συναισθήματα, για το σεξ, για την συντροφιά... Δεν ξέρουμε, αλλά εσύ αυτό νιώθεις και σε φρικάρει.

*Σου ακυρώνει όλη την ώρα, περνώντας όλο και λιγότερο χρόνο μαζί σου. Άουτς.
*Αυτή η σχέση σού τραβάει τόση πολλή ενέργεια, ενώ κανονικά θα έπρεπε να σε γεμίζει με ενέργεια και αισιοδοξία - όπως μια υγιής σχέση.
*Έχεις αρχίσει να έχεις αισθήματα περιφρόνησης απέναντί του. Και αυτό μάλλον είναι το σημάδι σου ότι πρέπει διακριτικά να φύγεις, προτού η κατάσταση γίνει πιο τοξική...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ένα βιβλίο διαβασμένο από χίλιους διαφορετικούς ανθρώπους είναι χίλια διαφορετικά βιβλία."

Αντρέι Ταρκόφσκυ, Ρώσος σκηνοθέτης

 • 337 - Πεθαίνει ο Μέγας Κωνσταντίνος, αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ισαπόστολος.
  1813 - Γεννιέται ο Ρίχαρντ Βάγκνερ, Γερμανός μουσουργός.
  1825 Πεθαίνει η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, αγωνίστρια της Ελληνικής Επανάστασης.
  1885 - Πεθαίνει ο Βικτόρ Ουγκώ, Γάλλος συγγραφέας.
  1917 - Γεννιέται ο Στέλιος Ανεμοδουράς, συγγραφέας του Μικρού Ήρωα.
  1960 - Στη νότιο Χιλή σημειώνεται ο ισχυρότερος σεισμός που έχει καταγραφεί, 9,5 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.
  1963 - Πραγματοποιείται δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή της Ε.Δ.Α., Γρηγόρη Λαμπράκη, στη Θεσσαλονίκη. Ο Λαμπράκης εξέπνευσε στις 27 Μαΐου.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v