Τα πιο... μη ρομαντικά σημάδια ότι βρήκες την αγάπη

Δεν χρειάζεται να είναι πάντα όλα ρόδινα και να στάζουν σιρόπια για να καταλάβεις ότι μια αγάπη είναι αληθινή. Στα μη ρομαντικά κρύβεται η ουσία.
Τα πιο... μη ρομαντικά σημάδια ότι βρήκες την αγάπη
Είναι πολύ εύκολο να πεις ότι κάποιος σ' αγαπάει όταν είστε μέσα στα μέλια όλη μέρα. Η αληθινή αγάπη, όμως, κρύβεται και στα άλλα, τα μη ρομαντικά. Στις πιο άσχημες ή δύσκολες μέρες. Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα λιγότερο... αγαπησιάρικα σημάδια ότι βρήκες την αληθινή αγάπη.

Είναι δίπλα σου σε δύσκολες στιγμές
Κηδείες, ιατρικά περιστατικά, μέχρι και κάτι τόσο χαζό αλλά ενοχλητικό όσο ένα οικογενειακό τραπέζι που δεν ήθελες να πας. Στέκεται δίπλα σου στωικά, δεν λυγίζει και σε βοηθά να κρατήσεις κι εσύ το χαμόγελό σου. Είναι όμως εκεί και όταν δεν αντέχεις άλλο και θες να βάλεις τα κλάματα. Δεν κρίνει, ούτε προσπαθεί να βοηθήσει όταν ξέρει πως δεν το χρειάζεσαι: Απλά είναι εκεί για να ακούσει.

Όταν μαλώνετε, είναι παραγωγικό
Πολλά ζευγάρια μαλώνουν και απλώς πετάνε κατηγορίες ή κακίες ο ένας στον άλλο. Εσείς περισσότερο θα έλεγες ότι κάνετε ντημπέιτ. Και ότι είναι και πολιτισμένο ντημπέιτ. Σίγουρα, μερικές φορές τα νεύρα θα χρωματίσουν την φωνή, αλλά είναι πολύ μεγάλο πράγμα να ξέρεις πως βρήκες έναν άνθρωπο που μπορείτε να διαφωνήσετε και να το διαχειριστείτε και οι δυο ψύχραιμα και χωρίς να είναι το τέλος του κόσμο.

Αγαπιέστε ακόμα κι όταν βαριέστε
Δηλαδή, έχετε καιρό να βγείτε, να κάνετε κάτι λίγο πιο σπέσιαλ. Αλλά δεν λες κι ότι τα πράγματα πάνε άσχημα, απλώς παίζει μια ρουτίνα. Ε, αυτή την ρουτίνα εσείς την κάνετε να φαίνεται άνετη και ζεστή και λειτουργική. Επειδή μπορεί να ξέρετε ακριβώς ποιο λεπτό και δευτερόλεπτο της ημέρας θα πιείτε πρώτη γουλιά καφέ, αλλά δεν θα σταματήσετε να τον πίνετε - κοιτάζοντας ο ένας στα μάτια του άλλου, πιθανότατα.

Φροντίζετε ο ένας τον άλλο χωρίς να κάνετε λογαριασμούς
Ναι, οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν, αλλά οι αληθινά καλές σχέσεις είναι δούναι και πίστευε ότι θα λάβεις χωρίς να σε νοιάζει πότε. Επειδή θες πραγματικά να δίνεις σε αυτό το άτομο, επειδή είναι το άτομό σου.

Όταν πρέπει να μιλήσετε σοβαρά, μιλάτε
Επειδή όλοι οι άνθρωποι έχουμε κακές πλευρές, και το πιο εύκολο πράγμα είναι να τις βγάζουμε στον σύντροφό μας, που μας ζει όλη μέρα. Εσείς όμως γνωρίζετε πια τις κακές πλευρές ο ένας του άλλου. Και δεν τους δίνετε χώρο να απλωθούν. Με απλά λόγια, ξέρετε καλά πότε ο άλλος κάνει μ#λακίες, και ξέρετε να τις κόβετε... με αγάπη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v