5 πράγματα που ντρέπονται να συζητήσουν τα ζευγάρια

Είναι άβολες, είναι απαίσιες, αλλά είναι συζητήσεις που πρέπει να γίνουν. Ακόμα χειρότερα, δεν μπορούν να γίνουν όλες συνοδεία αλκοόλ.
5 πράγματα που ντρέπονται να συζητήσουν τα ζευγάρια
Δεν είναι όλα τα θέματα εύκολα στην συζήτηση. Ναι, λέμε ότι ο διάλογος μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά μερικά προβλήματα μπορεί να παγώσουν το δωμάτιο με το πόσο αμήχανα μπορεί να σε κάνουν να αισθανθείς. Είναι, όμως, κουβέντες που – αργά ή γρήγορα – πρέπει να γίνουν, άρα θα σου προτείναμε να διαβάσεις παρακάτω και να προετοιμαστείς ψυχολογικά.

Οι πιο κρυφοί σας φόβοι
Όχι η υψοφοβία σου. Μιλάμε για εκείνους τους φόβους που θα αποκάλυπτες (ίσως) μόνο σε τρία άτομα: μαμά, κολλητός, ψυχολόγος. Για τους φόβους σου σχετικά με την μοναξιά, ή με το τι θες επιτέλους να κάνεις με την ζωή σου. Αυτές είναι πληροφορίες που δεν μοιράζεσαι εύκολα. Θα σας φέρουν, όμως, τόσο πιο κοντά…

Οικογενειακά προβλήματα
Όλοι μας πιστεύουμε ότι έχουμε την πιο παράξενη, δυσλειτουργική οικογένεια. Και το πιστεύαμε μέχρι να γνωρίσουμε άτομο με πραγματικά δυσλειτουργική οικογένεια. Και αυτές οι εμπειρίες δυστυχώς αφήνουν τραύματα και ουλές για τις οποίες δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Μπορούμε μόνο να κάνουμε υπομονή, και να δείξουμε κατανόηση.

Το μέλλον
Από κάθε πιθανή άποψη. Τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον, πώς βλέπεις την σχέση σου στο μέλλον, πώς σου φαίνεται η προοπτική οικογένειας και παιδιών; Αυτές είναι ερωτήσεις που θα μπορούσαν να περάσουν την σχέση σου στο επόμενο επίπεδο, ή να την παγώσουν. Και, από ένα σημείο και μετά, είναι αδύνατο (και απαράδεκτο) να τις αποφεύγεις.

Tα λεφτά
Πώς τα διαχειρίζεσαι; Πόσα βγάζεις; Θα τα ενώσετε; Ο καθένας τα δικά του; Και ποιος θα πληρώνει ενοίκιο; Και πώς θα τα βγάλετε πέρα; Και ελπίζουμε ειλικρινά να μην χρειαζόταν ποτέ, κανένα ζευγάρι να μιλήσει για το πιο άχαρο ζήτημα, αλλά… έτσι είναι η ζωή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v