ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

12 σκίτσα δείχνουν πώς είναι η αγάπη πίσω από τις πόρτες

Αγάπη δεν είναι μόνο να προσφέρεις λουλούδια στον σύντροφό σου και να του κάνεις εκπλήξεις. Ο έρωτας έχει και την άχαρη πλευρά του.


Η αγάπη κρύβεται στις πιο κρυφές και ήσυχες στιγμές της καθημερινότητας. Στο κρεβάτι μετά από μία κουραστική μέρα, μπροστά από την τηλεόραση, στο μπάνιο, σε κάθε γωνιά της φωλιάς μας. Διότι η αγάπη δε βρίσκεται μόνο στα εντυπωσιακά και στις χαρές, αλλά και στην άχαρη ρουτίνα, μια ρουτίνα γεμάτη θαλπωρή και τρυφερότητα.Η καλλιτέχνιδα Amanda Oleander αποθανατίζει αυτές τις στιγμές στα σκίτσα της. Η έμπνευση της προέρχεται από τη δική της σχέση, αλλά και τις σχέσεις των κοντινών της ανθρώπων, καθώς την συνεπαίρνει ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι άνθρωποι στις πιο ιδιωτικές τους στιγμές.

Παράλληλα, από καλλιτεχνική σκοπιά, η σκιτσογράφος έχει επηρεαστεί από ζωγράφους όπως ο Μοντιλιάνι, η Άλις Νηλ και ο Πικάσο, όπως και από καρτούν της δεκαετίας των 90s. Ιδού μερικά σκίτσα της με τα οποία θα ταυτιστείς.Όπως λέει και η ρήση, ο πατέρας είναι η τάξη, η μητέρα η αγάπη και το παιδί η χαρά. Αν και αυτός που διατύπωσε αυτήν τη θυμοσοφία όταν έλεγε «τάξη» κάτι άλλο θα είχε στο μυαλό του, στο σκίτσο, «τάξη» εννοούμε το δίπλωμα των ρούχων.Οι μπαταρίες γεμίζουν πιο γρήγορα όταν κοιμάσαι δίπλα στον σύντροφό σου.Ναι, τα ζευγάρια στην ιδιωτική τους ζωή μπορούν να γίνουν αρκετά αηδιαστικά.Κάποιες φορές η γυναίκα περιποιείται τον άντρα……και άλλες ο άντρας τη γυναίκα.Ρισκάρουν. Ακόμα κι αν είναι κάποιος από τους δύο άρρωστος, η αγκαλιά παραμένει αγκαλιά.Δεν είναι μυστικό ότι οι άντρες ζεσταίνονται και οι γυναίκες κρυώνουν.Ναι είναι αμήχανο, ωστόσο αν είσαι ερωτευμένος δε θα διστάσεις να ταΐσεις το ταίρι σου, ακόμη και σε στάση λεωφορείου.Τις τσίμπλες δεν τις αφαιρεί μόνο το πλύσιμο προσώπου.Κάποιες φορές η βραδιά ταινίας δεν εξελίσσεται όπως θα περίμενες.Και ο ύπνος κάποιες φορές είναι άβολος (κυρίως για τον άντρα).ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Νίκη χωρίς κίνδυνο είναι θρίαμβος χωρίς δόξα."

Κορνέιγ, 1606-1684, Γάλλος συγγραφέας

  • 1921 - Ψηφίζεται το πρώτο σύνταγμα της Τουρκίας από την εθνοσυνέλευση του Ερζερούμ.
    1936 - ο Εδουάρδος Η΄ ανέρχεται στο θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου
    1993 - ο Μπιλ Κλίντον ορκίζεται ως ο 42ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY