Μπισκότα με κακάο, espresso και φιστίκια Αιγίνης

Μπισκότα με κακάο, espresso και φιστίκια Αιγίνης
30'

Προετοιμασία

30'

Μαγείρεμα

2/5

Δυσκολία

40

Μερίδες

Υλικά:

  • 1½ φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ¾ φλ. τσ. κακάο (χωρίς ζάχαρη) + λίγο ακόμη για το ρολάρισμα
  • ½ κοφτό κ.γλ. αλάτι
  • ½ κ.γλ. κανέλα σε σκόνη
  • 2 γεμάτες κ.σ. αλεσμένο espresso (ή το περιεχόμενο από 2 κάψουλες)
  • 170 γρ. αγελαδινό βούτυρο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 φλ. τσ. κοινή κρυσταλλική ζάχαρη ή ¾ φλ. τσ. caster sugar (ειδική για τη ζαχαροπλαστική, πιο λεπτόκοκκη, ζάχαρη)
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 2 χούφτες ανάλατα και άψητα φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα (ιδανικά στο χέρι ή στο multi με διακεκομμένες κινήσεις για να μην κονιορτοποιηθούν εντελώς)

Κριτικές

κριτικές

Απόρρητο
v