Ανοιχτή τάρτα (quiche) με κολοκυθάκια και Camembert

Ανοιχτή τάρτα (quiche) με κολοκυθάκια και Camembert
40'

Προετοιμασία

40'

Μαγείρεμα

2/5

Δυσκολία

8

Μερίδες

Υλικά:

  • 500 γρ. μετρίου μεγέθους κολοκυθάκια, κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με όλα του ή με μειωμένα λιπαρά
  • 1 κ.σ. μουστάρδα της αρεσκείας μας
  • 50 ml κρέμα γάλακτος με όλα της τα λιπαρά
  • Πιπέρι
  • 1 αυγό, χτυπημένο
  • 3 κ.σ. ψιλοτριμμένη παρμεζάνα
  • 125 γρ. ώριμο Camembert, κατά προτίμηση από απαστερίωτο γάλα, κομμένο με την εξωτερική κρούστα, σε λεπτές φέτες του 1 εκ. περίπου
  • Ζύμη για τάρτες ή σφολιάτα
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για το ράντισμα της επιφάνειας της τάρτας

Κριτικές

κριτικές

Απόρρητο
v