Πασχαλινή σαλάτα με αρακά, σπαράγγια, πλιγούρι και φέτα

Πασχαλινή σαλάτα με αρακά, σπαράγγια, πλιγούρι και φέτα
10'

Προετοιμασία

30'

Μαγείρεμα

1/5

Δυσκολία

4

Μερίδες

Υλικά:

  • 350 γρ. φρέσκο αρακά, καθαρισμένο (από περίπου 750 γρ. ακαθάριστο)
  • 1 μάτσο σπαράγγια, καθαρισμένα από ίνες στο κάτω μέρος τους
  • ½ φλ. τσ. ψιλό πλιγούρι
  • 1 μικρό αγγούρι, κομμένο σε κύβους
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 20 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
  • ½ μάτσο φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο ή μάραθο, ή εστραγκόν, ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη με τα δάχτυλά μας
  • Ξύσμα και χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι
  • ½ σκ. σκόρδο λεπτοτριμμένη
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο

Κριτικές

κριτικές

Απόρρητο
v