Ντιπ με ραπανάκια και γιαούρτι

Ντιπ με ραπανάκια και γιαούρτι
10'

Προετοιμασία

10'

Μαγείρεμα

1/5

Δυσκολία

8

Μερίδες

Υλικά:

  • 1 κεσέ στραγγιστό γιαούρτι (200 γρ.), κατά προτίμηση με όλα του τα λιπαρά
  • 200 γρ. θρυμματισμένη φέτα, κατά προτίμηση πικάντικη
  • Αλατοπίπερο
  • 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 10 φύλλα φρέσκου δυόσμου, ψιλοκομμένα + λίγα ακόμη για το γαρνίρισμα
  • 4 μικρά ραπανάκια + 1 για το γαρνίρισμα
  • ¼ μικρού αγγουριού για το γαρνίρισμα

Κριτικές

κριτικές

Απόρρητο
v