Η τέχνη της επιτυχίας Ανήκω στη γενιά των οδηγών που έχουν χαραγμένες στη μνήμη τους εικόνες από τα θρυλικά μοντέλα της Peugeot.
Το έχει η Mini Η βρετανική φίρμα καταφέρνει να διατηρεί την προσωπικότητά της, αντιστεκόμενη στις νέες σχεδιαστικές τάσεις.
Η εκδίκηση της Porsche Η premium φίρμα διεκδικεί ξανά το μερίδιό της στην αγορά ακριβών αυτοκινήτων, με νέα μοντέλα και εκδόσεις με κινητήρα 2.000 κ.εκ.
(Ξανα)φορώντας το καπέλο του κριτή κρασιών! Η σεζόν των διεθνών διαγωνισμών κρασιού ξεκινάει πάλι. Και φέτος αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη και απαιτητική μέχρι σήμερα!...
Η οικολογία ποτέ δεν πεθαίνει(;) Η Ημέρα της Γης μου θύμισε την αλλοτινή εν Ελλάδι «μόδα» της οικολογίας και το πόσο περίεργο φαίνεται σήμερα το να παθιάζεται κανείς με αυτά.
Το καλό του κόμματος της Ζωής Η Ζωή σαλπάρει και, από μια άποψη, αυτό είναι καλό. Όσο μένει στην επικαιρότητα θα θυμίζει τι έλεγαν οι Συριζαίοι τις μέρες της μακαριότητας.
Η BMW βάζει στο περιθώριο την πίσω κίνηση Μια από τις ελάχιστες μάρκες που ανέδειξαν τα χαρακτηριστικά της πίσω κίνησης και επένδυσαν στη καθιέρωση της είναι η BMW.
Τρολάρισμα για όσκαρ από φοιτητικό σύλλογο θεολογικής Ως επικό τρολάρισμα επιλέγω να δω την ανακοίνωση των φοιτητών της Θεολογικής σχολής του ΑΠΘ για την έλευση του Πάπα. Αλησμόνητη!
Ανεβαίνουν οι πωλήσεις των ΙΧ Ωραίες οι αναλύσεις και οι έρευνες, αλλά για μια ακόμη φορά επικεντρώνω την προσοχή μου στο αλάνθαστο κριτήριο των καταναλωτών και την διορατικότητα των Ελλήνων επιχειρηματιών.