Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στο Sani Gourmet

Άλφα Weiss, Strongbow, Heineken LIGHT και ΑΘΗΝΕΟ συμπλήρωσαν μοναδικά το γευστικό ταξίδι των φίλων της γευσιγνωσίας.
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στο Sani Gourmet
Το φεστιβάλ γεύσης και υψηλής γαστρονομίας Sani Gourmet - που έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις ειδημόνων και μη - επέστρεψε φέτος και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έδωσε δυναμικό παρών για 7η συνεχή χρονιά σε αυτή την μεγάλη γιορτή από τις 23 μέχρι και τις 27 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο του 12oυ Sani Gourmet οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν δημιουργίες βραβευμένων Ελλήνων και διεθνών σεφ με σκοπό να αφεθούν σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στα βραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort. Το food pairing της ελληνικής, σταρένιας και αφιλτράριστης μπύρας Άλφα Weiss, με δύο πιάτα διάσημων chef ήταν ένα από τα highlights της διοργάνωσης. Από τις 23 μέχρι τις 25 Ιουνίου στο εστιατόριο Asian, η Άλφα Weiss «παντρεύτηκε» αρμονικά με κουνουπίδι και στρείδια, ένα πιάτο του Stefano Deida – που φέτος απέκτησε το πρώτο του αστέρι Michelin. Από τις 26 μέχρι τις 27 Ιουνίου στο εστιατόριο Ντομάτα, η Άλφα Weiss συνόδευσε μπακαλιάρο σε κρούστα λιαστής ντομάτας με αγκινάρες και αυγολέμονο αρωματισμένο με μάραθο, μία πρόταση πανδαισίας γεύσεων από τον Παναγιώτη Γιακαλή, executive chef στο εστιατόριο Patio του ξενοδοχείου The Margi, που φέτος τιμήθηκε με Χρυσό Σκούφο.

Ο μηλίτης Strongbow, σε δύο γεύσεις Gold Apple & Red Berries όπως επίσης και η νέα Heineken LIGHT, με λιγότερο αλκοόλ, λιγότερες θερμίδες και όλη τη γεύση, ήταν τα welcome drinks που προσφέρονταν καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ και σε όλα τα εστιατόρια και προετοίμασαν τους παρευρισκομένους για το ταξίδι τους σε μοναδικά μονοπάτια γαστρονομικής πανδαισίας και υψηλής δημιουργικότητας.

Στο opening party που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου στο Sea You bar του Sani Resort, προσφέρθηκαν Strongbow Gold Apple και Red Berries, Heineken LIGHT σε σαμπανιέρες και μπίρα ΑΘΗΝΕΟ με μέλι και κόλιανδρο. Έτσι, στήθηκε ένα ιδανικό σκηνικό για να συνεργαστούν οι καλεσμένοι chefs στο μεγάλο ομαδικό δημιουργικό crescendo τους, εντυπωσιάζοντας όλους εκείνους που παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ.

Με την παρουσία τους στο φετινό Sani Gourmet Festival, τίμησαν σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της εστίασης, της δημιουργικής μαγειρικής, του bartending, της επικοινωνίας, των λιανικών πωλήσεων όπως επίσης και του επιχειρηματικού κόσμου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v