ΔΙΑΤΡΟΦΗTOP 10

Οι χειρότερες τάσεις της δεκαετίας στο φαγητό (video)

Χυμοί αποτοξίνωσης, συνθετικά λάδια τρούφας, φύλλα χρυσού. Το Food Insider συγκέντρωσε τις καλύτερες… χειρότερες διατροφικές τάσεις της δεκαετίας.

Οι χειρότερες τάσεις της δεκαετίας στο φαγητό (video)

Η τρέλα με τα αβοκάντο που προκάλεσε τεράστια ζήτηση εις βάρος των φυσικών πόρων αλλά και άνθηση της… μαφίας στις φυτείες, τα φύλλα χρυσού που μπήκαν πάνω σε μπριζόλες και τις έκαναν απλησίαστες.

Οι χυμοί αποτοξίνωσης που αντικατέστησαν την ολοκληρωμένη διατροφή εις βάρος της υγείας πολλών ανθρώπων και τα συνθετικά λάδια «τρούφας», τα οποία κάθε άλλο παρά περιέχουν το δυσεύρετο μανιτάρι, αλλά κοστίζουν πανάκριβα.

Το λάδι καρύδας το οποίο λανσαρίστηκε ως απόλυτα υγιεινό, όμως αποδείχτηκε πως συγκριτικά με το ελαιόλαδο είναι έξι φορές πιο πλούσιο σε κορεσμένα λίπη.

Η σελίδα Food Insider συγκέντρωσε σε ένα βίντεο μια λίστα τις χειρότερες διατροφικές τάσεις που μας… κληρονόμησε η τελευταία δεκαετία, και μπορεί να είναι αρκετά αυστηρή σε κάποιες περιπτώσεις, όμως λέει αλήθειες.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν ξέρει τη δύναμή του αυτός που δεν έχει γνωρίσει δυσκολίες."

Ben Johnson, 1572-1637, Άγγλος ουμανιστής & ποιητής

  • 1773 – Ο Τζέιμς Κουκ, με τα πλοία Resolution και Adventure, γίνεται ο πρώτος καπετάνιος που διασχίζει τον Ανταρκτικό Κύκλο.
    1819 – Ο Σιμόν Μπολιβάρ εξαγγέλλει την ίδρυση της Μεγάλης Κολομβίας.
    1929 – O Ποπάι κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο.
    1946 – Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πραγματοποιεί την πρώτη του συνεδρίαση.
    1991 – Αρχίζει ο Πόλεμος του Κόλπου, με αεροπορικές επιδρομές συμμαχικών και αμερικανικών αεροπλάνων κατά του Ιράκ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY