Τα 10 απαραίτητα βήματα για κορμί παραλίας

Δέκα απλά βήματα για να αποκτήσετε το τέλειο σώμα και να βγείτε ανανεωμένες αυτό το καλοκαίρι στην παραλία.
Τα 10 απαραίτητα βήματα για κορμί παραλίας
Εντοπίστε αυτά που θέλετε να διορθώσετε
Ποια θεωρείτε ότι είναι η ατέλειά σας; Τα ψωμάκια; Τα περιττά κιλά; Τα αγύμναστα χέρια ή πόδια; Σημειώστε τα σημεία των οποίων την εικόνα θέλετε να βελτιώσετε για να πλησιάσετε την ιδανική εικόνα για το σώμα σας, για να δώσετε έμφαση σε αυτές τις περιοχές.

Πάρτε το απόφαση
Ποτέ δεν είναι αργά για να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση, αρκεί να το κάνουμε αποφασιστικά και να έχουμε υπομονή. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να μην ξεφύγετε από τον στόχο σας είναι να κρεμάσετε σε εμφανές μέρος το μαγιό ή το φόρεμα στο οποίο θέλετε να χωρέσετε για να θυμάστε καθημερινά τι θέλετε να πετύχετε και να έχετε κίνητρο να μην σταματήσετε.

Γυμναστείτε σωστά
Ανάλογα με τον στόχο σας, θα επιλέξετε εσείς ή ο personal trainer σας το πρόγραμμα προπόνησής σας. Εδώ, έχουμε συγκεντρώσει ένα καλό πλάνο – μπούσουλα για αρχάριους ασκούμενους με βασικό στόχο να χάσουν βάρος και να σφίξουν το σώμα τους για το καλοκαίρι. 



Ασκηθείτε σε κάθε ευκαιρία
Κρατηθείτε fit και μην «αφήνεστε» να σας παρασύρει η καθιστική ζωή. Περπατήστε ως τη δουλειά, κάντε ποδηλατάδες, ξεκινήστε το κολύμπι, χορέψτε και θα δείτε σύντομα την διαφορά στο σώμα αλλά και τη διάθεσή σας.

Μειώστε τις θερμίδες, αυξήστε την πρωτεΐνη
Για να χάσετε βάρος ή να διατηρηθείτε σε καλή σωματική κατάσταση, καλό είναι να αποφύγετε τις υπερβολικές θερμίδες, να μειώσετε τα λιπαρά και τους υδατάνθρακες και να αυξήσετε την πρωτεΐνη που καταναλώνετε. Έτσι, θα έχετε συνεχώς ενέργεια αλλά δεν θα επιβαρύνετε το σώμα σας με λίπος και «πιασίματα».



Μείνετε ενυδατωμένοι
Ωραίο σώμα δεν είναι μόνο το αδυνατισμένο, αλλά και αυτό η επιδερμίδα του οποίου λάμπει από υγεία. Η νούμερο ένα αρχή για να τη διατηρήσετε λαμπερή, είναι να πίνετε αρκετό νερό ώστε να μην αφυδατωθείτε, ιδιαιτέρως τώρα που ο καλοκαιρινός ήλιος και η ζέστη μας ταλαιπωρούν λίγο περισσότερο.

Παρακολουθήστε την πρόοδό σας
Μην ξεχνάτε τον στόχο. Ανά διαστήματα, τσεκάρετε το βάρος, τον Δείκτη Μάζας Σώματος, την περιφέρεια ή αν οι ασκήσεις σας στο γυμναστήριο «δουλεύουν» σωστά και έχουν βάλει το σώμα σας στην κατεύθυνση που επιθυμείτε.

Επιλέξτε μαγιό και ρούχα που σας αναδεικνύουν
Ένα καλογυμνασμένο σώμα, με τα λάθος ρούχα ή ένα μαγιό που δεν κολακεύει καθόλου, κάθε άλλο παρά ελκυστικό είναι τελικά. Βρείτε ποια είδη ρούχων ταιριάζουν με το σωματότυπό σας, διαλέξετε τα κατάλληλα χρώματα ή τύπο μαγιό και εντυπωσιάστε στην παραλία.



Περιποιηθείτε το σώμα σας

Το σώμα, εκτός από νεράκι, χρειάζεται εξτρά βοήθεια για να λάμψει όσο πρέπει και να γίνει όμορφο και ακαταμάχητο. Η κατακράτηση υγρών, η χαλάρωση και η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν με εξειδικευμένες σειρές περιποίησης. Ένα τέτοιο προϊόν είναι η κρέμα Beatific Slim Sculptor, που με τη λειαντική δύναμη του συμπλέγματος NoctorCell thermos-acitve λειαίνει την επιδερμίδα στοχεύοντας στην όψη φλοιού πορτοκαλιού, ενώ σμιλεύει τη σιλουέτα με δραστικά εκχυλίσματα, επιτυγχάνοντας τόνωση και σύσφιξη. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα καθημερινά για βελτιστοποιημένη αποτελεσματικότητα σύσφιξης, ελαστικότητας και βελούδινης επιδερμίδας, καθώς και αδυνατιστική δράση (δεν αφορά τη μείωση του βάρους, αλλά δράση αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος υπό την εφαρμογή με κυκλικό μασάζ). Τα προϊόντα της σειράς Beatific τα βρίσκουμε στο attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr

Αγαπήστε το σώμα σας
Όσο ωραίο κι αν είναι (ή γίνει) το σώμα σας, αν δεν έχετε αυτοπεποίθηση, ποτέ δεν πρόκειται να νιώσετε όμορφα με αυτό. Κι αν δεν αρέσει σε εσάς, πώς θα αρέσει στους γύρω σας; Αγαπήστε το σώμα σας, αγκαλιάστε τις ατέλειες… και τις τελειότητες του και βγείτε αυτό το καλοκαίρι στην παραλία έτοιμη να κατακτήσετε την αμμουδιά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v