ΔΙΑΤΡΟΦΗΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Οι εβδομαδιαίες δίαιτες της καραντίνας

Αναρωτιέστε τι μπορείτε να τρώτε κατά τη διάρκεια της καραντίνας για να χάσετε βάρος; Έχουμε δύο ενδεικτικές εβδομαδιαίες δίαιτες για άνδρες και γυναίκες.

Οι εβδομαδιαίες δίαιτες της καραντίνας

Ανησυχείτε μήπως η… εσώκλειστη ζωή σας κάνει να βάλετε παραπανίσια κιλά; Καλά κάνετε. Η ακινησία και οι λανθασμένες διατροφικές επιλογές που επισημάναμε εδώ οδηγούν αποδεδειγμένα στην αύξηση του σωματικού βάρους. 

Δείτε παρακάτω ένα ενδεικτικό εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα για άνδρες (1700 θερμίδες περίπου) και γυναίκες (1300 θερμίδες περίπου), το οποίο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος ή ακόμα και να χάσετε κιλά, ανάλογα πάντα με τον βασικό σας μεταβολισμό.

Προσοχή: Οι παρακάτω προτεινόμενες δίαιτες είναι ενδεικτικές, απευθύνονται μόνο σε άτομα που δεν έχουν κάποιο διαγνωσμένο πρόβλημα υγείας ή ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες, όπως οι αθλητές ή οι έγκυες. Καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό διαιτολόγο, ο οποίος θα εξατομικεύσει το διαιτολόγιο στις δικές σας ανάγκες

                                                          ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ 1700 ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

                                                     

                                                          ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ 1300 ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η αποτυχία δεν είναι θανάσιμη, αλλά η αποτυχία να αλλάξεις μπορεί να είναι."

John Wooden, Αμερικανός προπονητής μπάσκετ

  • 1940 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Επιχείρηση Δυναμό, η εκκένωση της Δουνκέρκης από τα αγγλο-γαλλικά στρατεύματα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2