Πόσο πιο μοναδικός από τον δικό σου καφέ; Στη νέα της καμπάνια, η Coffee Island σε καλεί να νιώσεις περήφανος για τον καφέ που δημιουργείς καθημερινά!
Πού θα πάμε μετά την καραντίνα; Ελλάδα! Ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα της Telegraph μιλάει για την ομορφιά της Ελλάδας, και γιατί είναι ο κατάλληλος προορισμός μετά την καραντίνα.
Τέλειες χαζομάρες για να στείλεις σε όποιον είναι χάλια Για τους ανθρώπους σου που δεν την παλεύουν με την όλη κατάσταση, έχουμε δέκα μικρές βλακειούλες που ίσως τους φτιάξουν το κέφι.
Μέρη χειρότερα από το σπίτι σου Γκρινιάζεις και οδύρεσαι που είσαι έγκλειστος. Δε σκέφτεσαι όμως ότι θα μπορούσες να βρίσκεσαι σε (πολύ) χειρότερη θέση.
Ρεζερβέ για δυο εβδομάδες μόλις ανοίξουν τα κομμωτήρια στη Θεσσαλονίκη! Κλεισμένα έχουν όλα τους τα ραντεβού για δύο εβδομάδες μόλις ανοίξουν τα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης.
Υπέροχες εικόνες από τη χτεσινή υπερπανσέληνο Η ροζ Πανσέληνος του Απριλίου μάγεψε χθες βράδυ τον κόσμο, που έσπευσε να την φωτογραφίσει… από τα μπαλκόνια του.
Μην ενοχλείτε τα χελιδόνια! Έκκληση απευθύνει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, μετά τις τρομακτικές εικόνες που έκαναν τον γύρο του ίντερνετ.
Πώς θα ελέγχω τα οικονομικά μου μέσα στην καραντίνα Η καραντίνα δεν είναι φτηνή. Εκτός κι αν μαγειρεύεις κάθε μέρα φακές, που ξέρουμε ότι δεν μαγειρεύεις κάθε μέρα φακές.
Η πρώτη φωτογραφία του υιου Αντετοκούνμπο είναι γεγονός Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του γιόκα του στα social media και οι καρδιές μας έλιωσαν.
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη λανσάρουν το πρώτο τους e-shop Με σύνθημα το "Φρέσκος καφές στην πόρτα μου", τα Καφεκοπτεία Λουμίδη λανσάρουν το πρώτο τους ηλεκτρονικό κατάστημα.