Φοβεροί τύποι των γηπέδων που εύκολα θα έκανες παρέα Τυπάρες εντός και εκτός γηπέδων, μπον βιβέρ, «θεοί» ανάμεσα σε ανθρώπους, κοινωνικά ευαίσθητοι, αυτοί οι ποδοσφαιριστές ήταν και είναι για… φίλημα.
Αποστολόπουλος για Καπουτζίδη: Να μην κάνει τον προφήτη της κανονικότητας «Όποιος είναι γκέι δεν θέλει κανονικότητα» είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Νίκος Αποστολόπουλος για τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Τις άσχημες μέρες… Σε μια τρυφερή ανάρτηση, ο Αύγουστος Κορτώ μας κάνει να χαμογελάσουμε και μας θυμίζει πως ακόμα και οι άσχημες μέρες έχουν κομματάκια συμπαθητικά.
Γλυκύτατο Μινκ κάνει βουτιές στον Κηφισό Ένα αμερικανικό μινκ κατέληξε να κολυμπά στο ποτάμι του Κηφισού. Πώς βρέθηκε όμως εκεί;
Το Έναστρον απαντά για το τσιγάρο του Μπισμπίκη Το Έναστρον πήρε θέση για το περιστατικό με το τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη που άνοιξε ξανά την κουβέντα περί εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.
Ο Σεβαστός Κουμτζής έγινε ο πρώτος τυφλός που αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Ο Σεβαστός Κουμτζής έγινε ο πρώτος τυφλός φοιτητής που πήρε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κι είναι χαρά μας.
Ο Νίκος Παππάς είναι ο νέος μας έρωτας Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού είναι ένας πολύ ωραίος τύπος που πάντοτε βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει το χειροκρότημά μας.
40.000 ευρώ σε λουλούδια ξόδεψε απίστευτος πελάτης στα μπουζούκια Το ρητό «όποιος τα ‘χει, τα σκορπάει» αποκτά εδώ νέα έννοια, καθώς μερακλής πελάτης πλήρωσε 40.000 ευρώ για λουλούδια στα μπουζούκια.
17χρονη από την Θεσσαλονίκη έγινε δεκτή στο Χάρβαρντ Η Όλγα Κεραμέως από τη Θεσσαλονίκη είναι μόλις 17 ετών και έγινε δεκτή στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.
Χριστούγεννα στη φυλακή θα κάνει η Εύα Καϊλή Προφυλακιστέα για άλλον έναν μήνα, ως ύποπτη φυγής και αλλοίωσης στοιχείων, έκριναν οι βέλγοι δικαστές την Εύα Καϊλή.