Pocket LOOX N500 για να βρείτε τον δρόμο σας...

Έχετε βαρεθεί να ρωτάτε για τον τάδε ή τον δείνα δρόμο; Η MLS Πληροφορική σε συνεργασία με την Fujitsu Siemens δημιούργησε το ”MLS Destinator Fujitsu Siemens N500”. Οι δύο εταιρείες υπόσχονται ότι με το Pocket LOOX N500 και την πλοήγηση μέσω GPS, θα βρίσκετε πάντα τον δρόμο σας.
Pocket LOOX N500 για να βρείτε τον δρόμο σας...

του Πάρη Καπράλου

Έχετε βαρεθεί να ρωτάτε, να ελπίζετε ότι θα σας πιάσει φανάρι για να μπορέσετε να κοιτάξετε τον οδικό χάρτη ενώ βιάζεστε; Η MLS Πληροφορική σε συνεργασία με την Fujitsu Siemens δημιούργησε το ”MLS Destinator Fujitsu Siemens N500”.

Οι δύο εταιρείες υπόσχονται ότι με το Pocket LOOX N500, θα βρίσκετε πάντα τον δρόμο σας.

Η εσωτερική GPS κεραία δίνει το στίγμα σας σε έναν δορυφόρο προσδιορισμού γεωγραφικής θέσης και σας δείχνει με ακρίβεια που ακριβώς βρίσκεστε, κάθε στιγμή, σε όλη την Ελλάδα, ενώ η συσκευή διαθέτει πολλές οι συμπληρωματικές εφαρμογές, βάση και φορτιστή αυτοκινήτου και ρεύματος, δερμάτινη θήκη και καλώδιο σύνδεσης με τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, ώστε να μπορείτε να ανανεώνετε το λογισμικό της αυτόματα μέσω internet.

Το πληκτρολόγιο της συσκευής είναι φωτιζόμενο για ευκολία χρήσης στο σκοτάδι και περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα χαρτών, οι οποίοι ”φορτώνονται” αυτόματα στην συσκευή με την βοήθεια ενός έξυπνου συστήματος που διαπιστώνει που βρίσκεστε.

Η συσκευή αυτή είναι ουσιαστικά ένα προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα πλοήγησης για οδηγούς και πεζούς με αυξημένη λειτουργικότητα, αφού σας παρέχει την δυνατότητα γρήγορα και απλά να επιλέξετε τη διεύθυνση ή ένα από τα 17.000 προαποθηκευμένα σημεία ενδιαφέροντος όπου θέλετε να μεταβείτε και σας καθοδηγεί με ακρίβεια, στροφή προς στροφή, με φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά, σε Αθήνα, Πειραιά, Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και στο βασικό οδικό δίκτυο της Ελλάδας.

Παράλληλα, το MLS Destinator σε αυτή την έκδοση του περιέχει χάρτες οδών για Καβάλα, Ιωάννινα, Λάρισα, Λαμία, Βόλο, Χαλκίδα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και ’Αγιο Νικόλαο.

Το σύστημα βασίζεται στο παγκοσμίως καταξιωμένο λογισμικό πλοήγησης Destinator, ενώ περιλαμβάνει τους πλέον ακριβείς και επίκαιρους χάρτες σχεδιασμένους από την εταιρεία NGI. To MLS Destinator περιλαμβάνει ακόμη το Ελληνοαγγλικό- Αγγλοελληνικό ηλεκτρονικό μεταφραστικό λεξικό Interactive Dictionary MLS.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη από στα καταστήματα και η τιμή της βρίσκεται στα 460 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v