LG P7200: Business κινητό για... εφήβους

Tο νέο κινητό τηλέφωνο P7200 της LG, συνδυάζει στοιχεία ενός business κινητού και δυνατότητες ψυχαγωγίας ενός ”εφηβικού” gadget: αναβαθμισμένες λειτουργίες audio και video, MP3 και camcorder, 2 mp digital camera, αποστολή και λήψη email και GPRS. Στην Ελλάδα από τις αρχές Μαρτίου.
LG P7200: Business κινητό για... εφήβους

του Πάρη Καπράλου

Αν βαρεθήκατε τα business κινητά και έχετε αρχίσει να ζηλεύετε τις λειτουργίες του κινητού της... έφηβης κόρης σας, πράγμα που ωστόσο δεν μειώνει τις ανάγκες σας για αξιοπρεπή business χαρακτηριστικά, δεν έχετε παρά να στραφείτε προς μία νέα κατηγορία κινητών τηλεφώνων που αρχίζουν να βγαίνουν στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Πρόκειται για συσκευές οι οποίες συνδυάζουν αρετές επαγγελματικού εργαλείου με λειτουργίες ψυχαγωγίας. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτει το νέο LG-P7200, το οποίο είναι ένα camera phone με 2 Mega-pixel κάμερα, διαθέτει εμφάνιση και όλα τα χαρακτηριστικά μιας ψηφιακής κάμερας, ενώ παράλληλα είναι ένα πολύ ”δυνατό” κινητό.

Η συσκευή έχει την δυνατότητα ”swivel”, δηλαδή το πάνω μέρος του κινητού μπορεί να περιστραφεί μέχρι και 180 μοίρες, διαμορφώνοντας μια διάταξη ώστε το συνολικό σχήμα του κινητού να θυμίζει την ψηφιακή σας κάμερα. Το νέο μοντέλο ενσωματώνει αναβαθμισμένες λειτουργίες audio και video, συμπεριλαμβάνοντας MP3 και camcorder.

Η αυτόματης εστίασης (auto-focus) 2 Mega-pixel digital camera δίνει στο κινητό ικανότητες μικρής ψηφιακής μηχανής, ενώ το κινητό μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή χωρίς να έχει ανάγκη από χρήση εξειδικευμένου λογισμικού, με απλή σύνδεση του ειδικού καλωδίου που το συνοδεύει. Συνοδεύεται από ασύρματα ακουστικά που χρησιμεύουν τόσο στην ακρόαση μουσικής όσο και στην handsfree συνομιλία.

Το νέο κινητό έχει τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο έως και 120 λεπτά, ενώ το Bluetooth προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη άνεση στους χρήστες και ιδιαίτερα στους επαγγελματίες που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με memory slot για χρήση εξωτερικής μνήμης, υποστηρίζει video download & playback και μπορεί να δέχεται και να αποστέλλει e-mail.

Όποιος νομίζει ότι ένα κινητό τηλέφωνο με τόσο πλούσια χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας θα υστερεί τεχνολογικά σε κύρια χαρακτηριστικά λειτουργίας ως συσκευή επικοινωνίας γελιέται.

Το τηλέφωνο διαθέτει Κατάλογο διευθύνσεων με 1000 επαφές με πολλαπλά πεδία, είναι triband, ώστε να μην το αποχωρίζεστε όταν ταξιδεύετε στην αντίπερα όχθη του ωκεανού, είναι GPRS και μπορεί να πλοηγεί στο internet, έχει εσωτερική κεραία, μελετημένο οβάλ σχήμα για να μπορεί να μπει στην τσέπη του σακακιού σας χωρίς να την φουσκώνει, διάρκεια μπαταρίας πέντε μέρες περίπου και βάρος 105 γραμ.

Επιπλέον το τηλέφωνο έρχεται με 2 χρόνια εγγύηση on-site, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση που χαλάσει και βρίσκεται εντός εγγύησης το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε το τηλέφωνο 800 11 200 300 από το σταθερό σας και εντός της ίδιας ημέρας θα έρθει courier να το παραλάβει από το σπίτι σας.

Τέλος, θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή, καθώς το μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχές Μαρτίου στην χώρα μας και η τιμή του θα κινείται στην περιοχή των 410 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του φόρου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v