Siemens SL550: Ενα ”γλυπτό” ασύρματο τηλέφωνο

Έγχρωμη οθόνη, πολυφωνικές μελωδίες, SMS, ηλεκτρονικό ημερολόγιο και αυτόματο update στοιχείων από τον υπολογιστή είναι κάποιες απο τις αρετές του ασύρματου τηλεφώνου Siemens Gigaset SL550. Δυνατό του σημείο; Το στυλ.
Siemens SL550: Ενα ”γλυπτό” ασύρματο τηλέφωνο

του Πάρη Καπράλου

Το χαρακτηριστικό σύγχρονων οικιακών συσκευών, είναι ότι αυτές πλέον δίνουν περισσότερη προσοχή στο στυλ τους με αποτέλεσμα να κάνουν ομορφότερο το περιβάλλον της καθημερινότητας μας.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται το Siemens Gigaset SL550, που αποτελεί το ιδανικό συνδυασμό σύγχρονης φορητής τηλεφωνίας και κομψότητας.

Το κοσμοπολίτικο στυλ του Siemens Gigaset SL550 με το μαύρο και ασημί χρώμα και την κομψή γραμμή του, το μετατρέπει από μια απλή τηλεφωνική συσκευή σε μοντέρνο γλυπτό, το οποίο μπορεί να ταιριάξει αρμονικά με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης.

Με έγχρωμη οθόνη, πολυφωνικές μελωδίες, SMS και πολλά άλλα– τo κομψό αυτό φορητό τηλέφωνο φέρνει την άνεση του κινητού τηλεφώνου στο σπίτι.

Οι αριθμοί τηλεφώνου, οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα γενέθλια των φίλων και συγγενών, χωρούν όλα στον ενσωματωμένο τηλεφωνικό κατάλογο και το ημερολόγιο και είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.

Για να κάνετε τα δεδομένα ”up to date”, το Siemens Gigaset SL550 μπορεί να συνδεθεί πολύ απλά με έναν Η/Υ, ενώ αν προτιμάτε, θα σας ειδοποιήσει για εισερχόμενες κλήσεις με μια ήπια δόνηση αντί για ringtone.

Με τη λειτουργία ανοιχτής συνομιλίας του Siemens Gigaset SL550, είναι πλέον πανεύκολο να μιλάτε στο τηλέφωνο και να κρατάτε παράλληλα σημειώσεις ή να ετοιμάζετε το δείπνο, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να ακουμπήσουν κάπου τη συσκευή και άνετα να συνεχίσουν να ακούν κάθε λέξη του συνομιλητή τους στην άλλη άκρη της γραμμής.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι ο τηλεφωνικός κατάλογος της συσκευής χωράει έως και 250 εγγραφές, με τρεις αριθμούς τηλεφώνου η κάθε μια (για παράδειγμα, σταθερό, κινητό και fax), e-mail και ημερομηνία γενεθλίων για όλους τους φίλους και γνωστούς.

Τα δεδομένα των επαφών μεταδίδονται χωρίς κόπο από τον Η/Υ στο Siemens Gigaset SL550 μέσω ενός καλωδίου δεδομένων. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν με αυτόν τον τρόπο να κατεβάσουν τα δικά τους ring tones και τις φωτογραφίες τους στο τηλέφωνο – η οικογενειακή τους φωτογραφία θα εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής και οι αγαπημένες τους μελωδίες θα ακούγονται όποτε χτυπάει το τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελική τιμή πώλησης του Gigaset SL550 είναι 140 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και ότι η συσκευή καλύπτεται με 2 χρόνια εγγύηση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v