Scanjet 4670: Scanner-τζιμάνι με στυλ ”αρμάνι”!

Πρωτοποριακό design, δυνατότητα προβολής εικόνων στον τοίχο, διαμερισμού των εικόνων σε πολλούς λήπτες, μεγέθυνση έως και 2000%, αλλά και τμηματική σάρωση εικόνων μεγαλύτερων από A4 και αυτόματης συνένωσης των ”κομματιών”. Ο σαρωτής Scanjet 4670 της Hewlett Packard φαίνεται να έχει αποκλειστικό στόχο του να διευκολύνει τη δουλειά σας!
Scanjet 4670: Scanner-τζιμάνι με στυλ ”αρμάνι”!

του Πάρη Καπράλου

Φέτος η μόδα στον εξοπλισμό γραφείου επιβάλλει... ”see through”! Δεν ξέρουμε ποιο ακριβώς ήταν το σκεπτικό των σχεδιαστών της HP όταν σκέφτηκαν να κατασκευάσουν το Scanjet 4670, πάντως η εμφάνιση της συσκευής είναι τόσο μοναδική, όσο και η λειτουργικότητά της.

Πρόκειται για ένα scanner (”σαρωτής” επί το ελληνικότερον) με το οποίο μπορείτε να σαρώνετε έγγραφα και φωτογραφίες. Τη χρήση του θα την αποφασίσετε εσείς, ωστόσο είναι βέβαιο ότι από άποψη προδιαγραφών μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα την εργασία σας δίνοντας ηλεκτρονική μορφή σε κάθε έγγραφο που έχετε στο αρχείο σας, από απλό κείμενο, μέχρι φωτογραφίες, ενώ το μεγάλο καλώδιο, που διατίθεται με τις συσκευές, επιτρέπει την εύκολη μεταφορά τους κοντά στα αντικείμενα που οι χρήστες επιθυμούν να σαρώσουν.

Το συγκεκριμένο μοντέλο παρέχει επιπλέον τη δυνατότητα προβολής εικόνων, διαφανειών ή αρνητικών στον τοίχο, με τη χρήση του ειδικού προσαρμογέα διάφανων υλικών, καθώς και διαμοιρασμό των εικόνων σε πολλούς χρήστες.

Σημειώνεται ότι το Scanjet 4670 είναι κατασκευασμένο από ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό, ώστε να είναι ασφαλής και άνετη η μεταφορά του. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το λογισμικό που διατίθεται μαζί με το scanner παρέχει τη δυνατότητα τμηματικής σάρωσης εικόνων μεγαλύτερων από A4 και αυτόματης συνένωσης των ”κομματιών”, σύστημα ανάγνωσης χαρακτήρων με τη χρήση του οποίου μπορείτε να μετατρέψετε σε κανονικό επεξεργάσιμο κείμενο τα έντυπα που θα σαρώσετε.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ο εν λόγω σαρωτής αποδίδει ανάλυση 2.400 Χ 2.400 dpi, έχει ταχύτητα σάρωσης 6 δευτερόλεπτα, σας δίνει τη δυνατότητα να μεγεθύνετε το πρωτότυπο μέχρι και κατά 2000%, έχει διαστάσεις 41 Χ 30 X 19 cm και βάρος 4,5 κιλά. Το design του επιτρέπει να προστεθεί στο γραφείο σας προσδίδοντάς του μάλλον στυλ παρά αφαιρώντας του χώρο. Η σύνδεσή του με τον υπολογιστή σας θα πραγματοποιηθεί με τη σύνδεση της συσκευής σε μια θύρα USB. Το κόστος της συσκευής ανέρχεται σε 170 ευρώ και είναι διαθέσιμη σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα πώλησης υπολογιστών.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v