Philips HDD6320: Αν το... χαϊδέψεις θα τραγουδήσει

Με εντυπωσιακό design και ακόμη εντυπωσιακότερες λειτουργίες χρήσης, αλλά και με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 30 GB το HDD6320, το MP3 της Philips αποτελεί μια καλή επιλογή στην κατηγορία των περίπου 350 ευρώ.
Philips HDD6320: Αν το... χαϊδέψεις θα τραγουδήσει

Αν κάποιο gadget έχει εξασφαλισμένη τη λειτουργικότητα- και αυτό στην περίπτωση της Philips πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο- το... όπλο του για την κατάκτηση της καρδιάς των ενδιαφερομένων είναι αναμφισβήτητα το design.

Και εκεί είναι που το HDD6320, το MP3 της ολλανδικής εταιρίας, πραγματικά υπερέχει.

Φανταστείτε: Μαύρη πρόσοψη με κρυστάλλινη αίσθηση και μεταλιζέ οπίσθιο περίβλημα. Με την ενεργοποίηση της συσκευής ένας διακριτικός μπλε φωτισμός απλώνεται στο touchpad και τα πλήκτρα ”αναδύονται” από το σκοτάδι.

Ο χρήστης απλώς αγγίζει ή αν προτιμάτε χαϊδεύει την επιφάνεια του πληκτρολογίου και το φως ακολουθεί το σημείο επαφής των δακτύλων του και σταματά στο σημείο της επιλογής του πλήκτρου.

Η οθόνη είναι δύο ιντσών και σε γενικές γραμμές εξαιρετική, αν και ο απαιτητικός χρήστης θα την ήθελε λίγο μεγαλύτερη. Ικανοποιητική και η χωρητικότητα του 30άρη σκληρού δίσκου που χωρά έως και 15.000 τραγούδια ή περίπου 8.500 φωτογραφίες. Φυσικό επόμενο η συμβατότητα με αρχεία MP3, WMA, WAV και JPEG.

Ηχητικά θα βρείτε το HDD 6320 επαρκέστατο, αφού ακόμη και στη δυνατότερη ένταση δεν υπάρχει παραμόρφωση του ήχου. Στα συν του MP3 player η δυνατότητα εγγραφής φωνής από το ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Η λιανική τιμή είναι στα 356 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v