Virtual reality για τα μάτια σας μόνο

Δείχνει... εξωγήινο; Μην σας τρομάζει: Είναι η φορητή εικονική πραγματικότητα ή απλώς ένα δείγμα της ”επόμενης γενιάς” των τηλεοπτικών οθονών. Πρόκειται για την Virtual Vision 4.0 XL, τη νέα ”οθόνη”... 40 ιντσών που βρίσκεται ενσωματωμένη σε ένα ζευγάρι ”γυαλιών”.
Virtual reality για τα μάτια σας μόνο

Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία των τηλεοπτικών οθονών έχει κατά γενική ομολογία κάνει άλματα. Υψηλές αναλύσεις, αισθητά μικρότεροι όγκοι και εντυπωσιακό design. Κατά τους ειδικούς, το μέλλον των τηλεοπτικών οθονών ανήκει στις ατομικές συσκευές- στα διάσημα ”γυαλιά”.

Το νέο προϊόν που λανσάρει στην αγορά η Magicom, η Virtual Vision 4.0 XL, είναι αυτό ακριβώς: multimedia γυαλιά που δημιουργούν μια εικονική οθόνη 40 ιντσών σε format 16:9, η οποία προβάλλεται σε απόσταση 2 μέτρων, με υψηλή ανάλυση 922.000 pixels.

Η συσκευή υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις είτε χρησιμοποιήσετε τα multimedia γυαλιά για να απολαύσετε κινηματογραφικές ταινίες, είτε για να παίξετε video games με μια πολύ ρεαλιστική εικόνα.

Το μικρό βάρος της συσκευής (μόλις 200 γραμμάρια) την καθιστά απολύτως φορητή, ενώ μπορεί να συνδεθεί με όλα τα είδη οπτικοακουστικών συσκευών όπως DVD players, TVs και game consoles. Η αυτονομία της είναι από 6 έως 8 ώρες, ενώ δέχεται μια μπαταρία λιθίου .

Εξάλλου, λόγω του εργονομικού της σχεδιασμού με ρυθμιζόμενα λουριά, η συσκευή μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάξει σε όλους τους χρήστες. Ακόμη, διαθέτει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ακουστικά, και δυνατότητα ρύθμισης του ήχου, της φωτεινότητας και της αντίθεσης.

Η τιμή της είναι στα 499,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

ΜagiCom 210 9210804

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v