7 εθιστικές εναλλακτικές του Fortnite

Βαρεθήκατε το Fortnite; Έπεσαν οι servers; Δεν έχετε καν το Fortnite; Σας έχουμε καλυμμένους με επτά άκρως εθιστικά online battle games
7 εθιστικές εναλλακτικές του Fortnite

Μάχες, εκρήξεις, δράση, αντικείμενα, power ups, εντυπωσιακά όπλα και ατελείωτες ώρες μπροστά στην οθόνη.

Το online gaming είναι ατόφια ψυχαγωγία κι εμείς έχουμε επτά ενδιαφέροντες τίτλους για μάχες χωρίς αύριο – αντίστοιχες με εκείνες του Fortnite.

Overwatch (PC, Xbox One, PS4)
Κόστος: 39€ από εδώ




Συμπληρώνει δύο χρόνια κυκλοφορίας και αποτελεί μια αναβίωση των κλασικών shooters με ήρωες. Είναι ακόμα άκρως δημοφιλές, με περισσότερα από 35 μύρια παίκτες, και εμπλουτίζεται συχνά με νέα περιεχόμενο, όπως χάρτες, χαρακτήρες, αντικείμενα, όπλα κ.α. Στο σενάριο του, καλείστε να συμμετέχετε σε επικές team based μάχες, στις οποίες οι νόμοι της Φυσικής κάμπτονται, το ίδιο και ο χωροχρόνος.

Radical Heights (PC)
Κόστος: Δωρεάν




Η νέα προσπάθεια του διάσημου δημιουργού Cliff Bleszinski ανήκει στο Battle Royale είδος (γιούρια, όλοι εναντίων όλων) και φέρνει αέρα 80s στα κλασικά shooter. Σε κάθε χάρτη του παιχνιδιού πέρα από διαφορετικά όπλα και gadgets μαζεύετε χρήματα τα οποία δεν χάνονται αν πεθάνετε και τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε όπλα ή gadgets από άλλους παίκτες.

Warframe (PC, PS4, Xbox One)
Κόστος: Δωρεάν




Γρήγορο, δωρεάν και απίστευτα διασκεδαστικό για να παίξετε online με φίλους, το Warframe σας βάζει στον ρόλο πολεμιστών, μέλη του είδους Tenno, μιας αρχαίας φυλής οι οποία δεν τα πάει καλά με τις υπόλοιπες. Στη μάχη, χρησιμοποιείτε ειδικές βιοχημικές στολές τις οποίες ελέγχετε από μακριά, ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε αποστολές σε όλο το ηλιακό σύστημα που προσφέρει το παιχνίδι.

Dead By Daylight (PC, PS4, Xbox One)
Κόστος: 20€ από εδώ




Τι θα λέγατε για λίγο τρόμο; Το Dead By Daylight παίζεται με πέντε παίκτες, εκ των οποίων ο ένας αναλαμβάνει το ρόλο ενός αιμοδιψή δολοφόνου και οι άλλοι τέσσερις προσπαθούν να ξεφύγουν. Κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικό σετ δυνατοτήτων που εξελίσσεται όσο παραμένει ζωντανός, ενώ ο δολοφόνος μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφορετικά εργαλεία και τακτικές για να παγιδεύσει το θήραμά του.

Survival Games (PC)
Κόστος: 8€ από εδώ




Αν το Fortnite και το Minecraft είχαν παιδί, αυτό θα ήταν το Survival Games, ένα ενδιαφέρον battle royale το οποίο όμως δεν έχει πάρα πολλούς παίκτες online. Υποστηρίζει παιχνίδια έως και 64 ατόμων, ενώ διαθέτει και map editors για να φτιάξετε το δικό σας πεδίο μάχης.

Maelstrom (PC)
Κόστος: 17€ από εδώ




Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τις μάχες μου, σε αυτό το ναυτικό Battle Royale με τα εξαιρετικά γραφικά στο οποίο ελέγχετε ένα πλοίο και ενώ σαλπάρετε ανέμελοι εξοντώνετε τέρατα, πολεμάτε άλλα πλοία (ΑΙ) και πλοία παικτών. Όσο γίνονται όλα αυτά αποκτάτε level up και πλήθος όπλων, ενώ ο τελευταίος που θα μείνει παίρνει και το ματς.

Darwin Project (PC, Xbox One)
Κόστος: Δωρεάν




Ένα μεταποκαλυπτικό Battle-royale το οποίο διαδραματίζεται εξ’ολοκλήρου σε χιονισμένο τοπίο και διαθέτει έναν director, ο οποίος μπορεί να παρέμβει σε ένα παιχνίδι επιδρώντας σε αυτό με καλό ή… όχι τόσο καλό τρόπο. Σχεδόν όπως και σε ένα reality show.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v