Έλληνες χάκερς παραβίασαν χιλιάδες τουρκικούς σέρβερ

Κυβερνοπόλεμος φαίνεται να ξεσπά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, με τους Anonymous Greece να απαντούν στα «χτυπήματα» Τούρκων χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες.
Έλληνες χάκερς παραβίασαν χιλιάδες τουρκικούς σέρβερ
Η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μεταφέρεται και στο Internet.

Σε απάντηση των απειλών από τούρκους χάκερ ότι θα προχωρήσουν σε επιθέσεις το επόμενο διάστημα, και με διαρροή στοιχείων του υπουργείου Εξωτερικών, οι Anonymous Greece «χτύπησαν» πάνω από 12.000 σέρβερ και ρούτερ της Turk Telecom.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, ο λόγος που παραβίασαν είναι επειδή με όλους αυτούς τους σέρβερ στην κατοχή τους είναι πλέον σε θέση να επιτύχουν σημαντική επίθεση στην Τουρκία και μάλιστα, με τουρκικές IP. 

«Όλοι οι σέρβερ και τα ρούτερ σας μάς ανήκουν και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για οποιαδήποτε επίθεση θέλουμε να ξεκινήσουμε» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, προειδοποιούν ότι οι τουρκικές εκλογές της 24ης Ιουνίου πλησιάζουν και οι επιθέσεις θα αυξάνονται σε συχνότητα και ένταση και στέλνουν μήνυμα στη γειτονική χώρα: «Ο πρόεδρος Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και στόχος του είναι να επανασυστήσει το Isis με την επιχείρηση στο Αφρίν. Ο Ερντογάν σας λέει ψέματα και εσείς (οι χάκερ) τον στηρίζετε; Είστε τρομοκράτες».

Αναφέρθηκαν δε, και στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, σημειώνοντας ότι «πέρασαν τα σύνορα κατά λάθος και εσείς τους κρατάτε στη φυλακή για 63 ημέρες».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v