Τα καλύτερα tech δώρα για να πάρεις... τώρα!

Η τεχνολογία καλπάζει και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις τα πιο cool και χρηστικά gadgets. Εκμεταλλεύσου την και πάρε ιδέες από τις προτάσεις μας.
Τα καλύτερα tech δώρα για να πάρεις... τώρα!

Τα tech δώρα ποτέ δεν παλαιώνουν. Είναι πάντα επίκαιρα και χρηστικά, όπως και η ίδια η τεχνολογία που τα δημιουργεί.

Αν ψάχνετε ιδέες λοιπόν για το επόμενο gadget που θα χαρίσετε σε φίλους (ή στον εαυτό σας) έχουμε παρακάτω μερικές σούπερ προτάσεις.

Fitbit Alta Fitness Tracker

Τιμή: 70€



Η απόλυτη portable συσκευή για να καταγράφετε προπονήσεις, καρδιακό παλμό, αποστάσεις που διανύετε, θερμίδες που καίτε, ορόφους που ανεβαίνετε, βήματα και λεπτά που παραμένετε δραστήριοι μέσα στη μέρα. Παράλληλα, ελέγχει πόσο καλά κοιμάστε τα βράδια και δέχεται μηνύματα και κλήσεις όσο κινείστε. Το καλύτερο; Η μπαταρία αυτoύ του «ρολογιού» κρατά επτά ολόκληρες ημέρες.

Nintendo Super NES Classic

Τιμή: 99€



Αν μεγαλώσατε στα 90s τότε και μόνο στο διάβασμα του παραπάνω ονόματος θα έχετε ανατριχιάσει. Η επική κονσόλα επανακυκλοφόρησε μαζί με 21 vintage παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του ακυκλοφόρητου Star Fox, δύο controller, θύρα HDMI και ειδικά φίλτρα για να κάνουν τα γραφικά επιτηδευμένα ρετρό.

Google Daydream

Τιμή: 133€ 



Η ολοκαίνουργια συσκευή εικονικής πραγματικότητας της Google υπόσχεται να σας χαρίσει μια άνευ προηγουμένου virtual εμπειρία. Άνετη, συμβατή με smartphones και άκρως στιλάτη φέρνει την επανάσταση στην διαδραστική ψυχαγωγία.

Western Digital My Passport 4TB

Τιμή: 131€ 



Σταθερή αξία για κάθε techie. Ένας σκληρός δίσκος μα… τι σκληρός δίσκος. Τέσσερα Terrabyte δεδομένων σε μια άκρως στιλάτη συσκευή, η οποία κυκλοφορεί σε ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξετε αυτό που του/της ταιριάζει περισσότερο.

Wiko Lenny 4 plus 3G

Τιμή: 99,90€



Η νέα έκδοση του Lenny της Wiko… μεγάλωσε και απέκτησε οθόνη 5.5” IPS HD, 16GB αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα 8MP και Android 7.0 Nougat. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Με το Lenny 4 Plus απολαμβάνετε ολοζώντανα και εξαιρετικά ευκρινή πολυμέσα, ταινίες και σερφάρισμα στο Internet, έξω στη λιακάδα και με ολοκάθαρη θέαση της οθόνης από οποιαδήποτε οπτική γωνία, χάρη στην τεχνολογία IPS. Η πίσω κάμερα είναι εξοπλισμένη με φακούς 4P για μειωμένες παραμορφώσεις και βελτιωμένη φωτεινότητα, ενώ με την υποστήριξη Dual SIM, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο αριθμοί τηλεφώνου σε μία συσκευή.

Wiko Harry 4G

Τιμή: 129€



Αν κουραστήκατε από τα «κολλήματα» στο smartphone τότε ο κύριος… Harry έχει τη λύση. Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.3GHz και 3GB RAM το νέο smartphone της Wiko δεν γνωρίζει τι εστί καθυστέρηση και κόλλημα. Η μεγάλη οθόνη 5” IPS διαθέτει HD ανάλυση με πεντακάθαρη εικόνα, ενώ οι δύο κάμερες 5MP και 13MP εγγυώνται εξαιρετικές φωτογραφίες. Η συσκευή έχει αποθηκευτικό χώρο 16GB, και αν δεν σας φτάσει, τότε μπορείτε να τον επεκτείνετε έως και 128GB μέσω micro SD.

Sphero App-Enabled Droid - Star Wars R2-D2

Τιμή: 183,89€



Για τους φαν του επικού saga. Για εκείνους που έλιωναν και μόνο στην ιδέα του να αποκτήσουν το συμπαθέστατο ρομποτάκι που έβγαζε τους ακατανόητους ήχους. Η τεχνολογία επιτέλους εξελίχθηκε τόσο, ώστε να μπορεί να μας χαρίσει το απόλυτο τηλεχειριζόμενο ρομπότ: τον R2-D2 αυτοπροσώπως. Η έκδοση της Sphero έχει ακριβώς τις ίδιες κινήσεις και ήχους με το πρωτότυπο κατασκεύασμα, ενώ προσφέρει εύκολο έλεγχο μέσω εφαρμογής για smartphone.

AKG N60 Wireless

Τιμή: 322€  



Μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του ήχου, λανσάρει ένα από τα κορυφαία ασύρματα συστήματα ήχου. Τα νέα ακουστικά της AKG προσφέρουν high end ηχητική απόδοση, εξαιρετική απομόνωση των ήχων του περιβάλλοντος, supersoft σφουγγαράκια για τέλεια και άνετη εφαρμογή, λειτουργία ωτοασπίδων και ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v