Κερδίστε από το In2life τα νέα smartphones της Wiko

Η γαλλική εταιρεία έξυπνων κινητών τηλεφώνων Wiko ενισχύει το portfolio της και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε δικά σας δύο smart «διαμαντάκια».
Κερδίστε από το In2life τα νέα smartphones της Wiko
Έχοντας λανσάρει την παρουσία της στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2017, η γαλλική εταιρεία έξυπνων κινητών τηλεφώνων Wiko ενισχύει το portfolio της στην τοπική αγορά, παρουσιάζοντας πέντε νέα smartphones, με απίστευτες δυνατότητες και σε τιμές που κινούνται από τα 60€ μέχρι τα 130€.

To Sunny 2, το Sunny 2 Plus, το Tommy2, το Lenny 4 Plus και το Harry είναι οι πέντε νέες συσκευές που παρουσιάζονται στο ελληνικό κοινό και αναμένεται να κατακτήσουν τους καταναλωτές που αναζητούν την καλύτερη σχέση ποιότητας-επιδόσεων-τιμής.

Με τα νέα αυτά λανσαρίσματα, η Wiko επιβεβαιώνει το ρόλο της ως Game Changer καθιστώντας ουσιαστικά την  απαράμιλλη τεχνολογία προσβάσιμη στο ευρύ κοινό, καθώς οι πέντε νέες συσκευές χαρακτηρίζονται από μεγάλες ταχύτητες, υψηλές επιδόσεις και πρωτοποριακό design, σε τιμές αληθινά ανταγωνιστικές.

Δείτε εδώ όλη τη σειρά της Wiko, και παρακάτω τα δύο κινητά που μπορείτε να κάνετε δικά σας, παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό!  

Lenny 4 Plus, o «θρύλος» σε μεγαλύτερο μέγεθος
Κόστος: 99,90€

Το Lenny 4 Plus είναι φτιαγμένο για ψυχαγωγία, διαθέτει οθόνη HD 5,5" για να απολαμβάνει ο χρήστης ολοζώντανα και εξαιρετικά ευκρινή πολυμέσα, να παρακολουθεί ταινίες και να απολαμβάνει σερφάρισμα στο Internet, έξω στη λιακάδα και με ολοκάθαρη θέαση της οθόνης από οποιαδήποτε οπτική γωνία, χάρη στην τεχνολογία IPS. Το Lenny 4 Plus διαθέτει πίσω κάμερα 8 MP, που είναι εξοπλισμένη με φακούς 4P για μειωμένες παραμορφώσεις και βελτιωμένη φωτεινότητα, ενώ με την υποστήριξη Dual SIM, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο αριθμοί τηλεφώνου σε μία συσκευή. Η νέα συσκευή έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή, λειτουργικό σύστημα Android™ Nougat, μνήμη ROM 16 GB και επεκτάσιμη μνήμη έως 80 GB. Κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: μαύρο, χρυσαφί και πρασινογάλαζο.

Harry, το γρήγορο
Κόστος: 129,90€

Το Harry είναι το νέο smartphone της Wiko με τις υψηλότερες επιδόσεις. Διαθέτει μεγάλη οθόνη HD 5" με φωτεινότητα 420 nit, πίσω κάμερα 13 MP, εξοπλισμένη με συναρπαστικές λειτουργίες και μπροστινή κάμερα 5 MP για τέλειες selfie. Λειτουργεί σε δίκτυα 4G με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3 GΗz, διαθέτει 16 GB μνήμης, σύστημα Android Nougat, και υποστηρίζει επίσης δύο κάρτες SIM. Κυκλοφορεί με στιλάτο μεταλλικό πίσω κάλυμμα, σε δύο χρώματα: ανθρακί και χρυσό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v