Πέντε παιχνιδάρες που πρέπει να πάρεις σε κονσόλα

Πέντε τίτλοι διεκδικούν μερίδιο των χρημάτων σου αλλά και των ωρών της μέρας σου. Επένδυσε άφοβα σε αυτούς και δε θα χάσεις.
Πέντε παιχνιδάρες που πρέπει να πάρεις σε κονσόλα
Έχουν σπάσει ταμεία σε πωλήσεις, και όχι άδικα. Έχουν εντυπωσιακά γραφικά, εθιστικό gameplay και προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις online.

Ιδού πέντε τίτλοι που δε θα πρέπει να λείψουν από την κονσόλα σου.

Middle-Earth: Shadow of War
Πλατφόρμες: PlayStation 4, Xbox One, PC

Η συνέχεια του πολυβραβευμένου Middle Earth: Shadow of Mordor μας ταξιδεύει για άλλη μια φορά στη Μέση Γη του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών για να ζήσουμε την επική περιπέτεια του Talion και του Celebrimbor. Πανέμορφα γραφικά, ένα σύστημα μάχης με δική του… νοημοσύνη, διαφορετικό από όσα έχουμε δει και οι αγαπημένοι χαρακτήρες του «Άρχοντα» φτιάχνουν ένα ατμοσφαιρικό και γεμάτο δράση πακέτο.

Assassin's Creed Origins
Πλατφόρμες: PlayStation 4, Xbox One, PC

To πολυαναμενόμενο και πολλά υποσχόμενο δέκατο μέλος της σειράς Assassin's Creed είναι ένας καθαρόαιμος action rpg τίτλος, ο καλύτερος του είδους του μέχρι στιγμής, ο οποίος χαρίζει εντυπωσιακές μάχες μέσα από δεκάδες συνδυασμούς όπλων και επιθέσεων, ενδιαφέρον σενάριο και πραγματικά τεράστιο χάρτη, τον οποίο καλείστε να εξερευνήσετε. Στα της «υπόθεσης», το παιχνίδι παρακολουθεί την γέννηση της τάξης των Ασσασίνων  στην Αίγυπτο του 59 π.Χ. και την απαρχή της ομάδας που αποτέλεσε επίκεντρο της θρυλικής σειράς παιχνιδιών.

Wolfenstein 2: The New Colossus
Πλατφόρμες: PlayStation 4, Xbox One, PC

To Wolfenstein 3D θεωρείται μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες στον χώρο των First-Person Shooters. Το Reboot της σειράς μετά από αρκετές δεκαετίες στέκεται στο ύψος του προκατόχου του και μας παραδίδει ένα καθαρόαιμο shooter όπου για ακόμα μια φορά σκοτώνουμε ανελλιπώς Ναζί, οι οποίοι έχουν καταλάβει της ΗΠΑ. Η τεχνητή νοημοσύνη των αντιπάλων είναι εξαιρετική, τα γραφικά κόβουν την ανάσα, οι μάχες είναι εντυπωσιακές και το σενάριο… καλτ.

Super Mario Odyssey
Πλατφόρμες: Nintendo Switch

Το πρώτο τύπου open world παιχνίδι με τον συμπαθέστατο υδραυλικό είναι εδώ και σας καλεί να αναλάβετε την εξερεύνηση εντυπωσιακών κόσμων προκειμένου να σώσετε – προφανώς και για ακόμα μια φορά– την πριγκίπισσα από τα σατανικά χέρια του Bowser. Τα δεκαπέντε διαφορετικά βασίλεια – χάρμα οφθαλμών ανοίγονται μπροστά σας προς εξερεύνηση και μάχες, τα μπόλικα puzzles, η μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού και η νοσταλγία/αγάπη για τον μουστακαλή Μάριο αρκούν για να πείτε «ναι» σε ένα ακόμα ταξίδι μαζί του.

NBA 2K18
Πλατφόρμες: PS4, Xbox One, Switch, PS3, Xbox 360 και PC

Τα λόγια περιττεύουν για την πεμπτουσία της μπασκετικής απόλαυσης σε κονσόλα. Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με έναν ακόμα εκπληκτικό τίτλο για τους φαν των μπασκετικών μονομαχιών. Ακόμα πιο ρεαλιστικά animations, βελτιωμένη φυσική στις κινήσεις των παικτών, πιστή αναπαράσταση των plays των ομάδων και του στυλ κάθε παίκτη και μπόλικες βελτιώσεις τις επαφές μέσα στο παιχνίδι εγγυώνται άφθονες ώρες απόλαυσης, ποσταρίσματος και καρφωμάτων.

Gran Turismo Sport
Πλατφόρμες: PS4

Ένα όνομα, μια ιστορία. Η θρυλική σειρά racing επιστρέφει με έναν τίτλο που ναι μεν δεν είναι το ίδιο ρεαλιστικός με τους προκατόχους του, αλλά στηρίζεται στο online στοιχείο για να μας φέρει αντιμέτωπους με καταιγιστικές μονομαχίες σε ιλιγγιώδεις ταχύτητες μέσα από απίστευτα σχεδιασμένα μοντέλα σπορ οχημάτων. Η split screen λειτουργία του μάλιστα, επιτρέπει 1vs1 μάχες στο ίδιο σας το σπίτι. Τσίτα τα γκάζια!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v