10 κορυφαία παιχνίδια για smartphones

Δεν έχετε κονσόλα; Κανένα πρόβλημα. Δείτε δέκα άκρως εθιστικά παιχνίδια για να κατεβάσετε στο smartphone σας.
10 κορυφαία παιχνίδια για smartphones

Γραφικά υψηλής ανάλυσης, εθιστικό gameplay, δεκάδες επίπεδα για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ψυχαγωγίας. Τα παρακάτω παιχνίδια εγγυώνται ότι η μπαταρία του κινητού σας θα… δεινοπαθήσει. 


Rayman Adventures
Συσκευές: Android, iPhone

To παιχνίδι της δημοφιλούς Platform σειράς της Ubisoft, Rayman, μετακόμισε στις Android συσκευές και μας βάζει στη θέση του όχι- και- τόσο –αρτιμελή αλλά συμπαθέστατου ήρωα, ο στην προσπάθειά του να απελευθερώσει τα Incrediballs, από τα χέρια του κακού. Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν.

Cut the Rope: Magic
Συσκευές: Android, iPhone

Με πάνω από 750 εκατομμύρια downloads, η σειρά Cut the Rope επιστρέφει με ένα νέο μαγικό σίκουελ, το Cut the Rope: Magic!, στο οποίο καλούμαστε να μεταμορφώσουμε το αξιαγάπητο τερατάκι σε μαγικές μορφές και να το βοηθήσουμε να πάρει πίσω τα αγαπημένα του ζαχαρωτά.

Star Wars: Uprising
Συσκευές: Android,  iPhone

Πολεμήστε εναντίον της Αυτοκρατορίας με συμμάχους παίκτες από κάθε γωνιά του πλανήτη σε εντυπωσιακές μάχες και «χτίστε» κομμάτι κομμάτι τον χαρακτήρα σας μέσα από τις δεκάδες βελτιώσεις που προσφέρει το παιχνίδι. Η εφαρμογή είναι δωρεάν.

FIFA 16
Συσκευές: Android, iPhone

Απίστευτα γραφικά, ρεαλιστικό gameplay και άπειρα γκολ υπόσχεται η πιο φρέσκια έκδοση του θρυλικού παιχνιδιού για smartphones. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν.

Despicable Me
Συσκευές: Android, iPhone

Λατρέψατε τα minions από την ομώνυμη ταινία; Βρεθείτε στο πλευρό τους σε αυτό το γρήγορο running game και βοηθήστε τα να μαζέψουν – τι άλλο;- μπανάνες μέσα από όμορφα σχεδιασμένες πίστες κλιμακούμενης δυσκολίας. To παιχνίδι διατίθεται δωρεάν.

Hotel Transylvania 2
Συσκευές: Android

Θέλετε ολόδικό σας ένα ξενοδοχείο… τεράτων; Πλέον μπορείτε να το έχετε. Φτιάξτε την πόλη σας, παίξτε mini games και διακοσμήστε όπως θέλετε το ξενοδοχείο σας στο επίσημο παιχνίδι της διασκεδαστικής ταινίας, το οποίο διατίθεται δωρεάν.

Spider-Man Unlimited
Συσκευές: Android, iPhone

Ο αγαπημένος κόμικ ήρωας επιστρέφει στις smart συσκευές μέσα από ένα runner παιχνίδι με άψογα γραφικά και χαρακτήρες από τον κόσμο του Spiderman όμως οι Nick Fury και Black Cat. To παιχνίδι έχει δύο modes, το story mode και ένα free running mode, ενώ υπάρχει και μια σειρά από events που λαμβάνουν χώρα και θα σας βοηθήσουν να κερδίζετε περισσότερους πόντους και εμπειρία. Το παιχνίδι είναι δωρεάν.

Pac Man 256
Συσκευές: Android, iPhone

Το δημοφιλέστερο arcade game όλων των εποχών επιστρέφει δριμύτερο κρατώντας όλα εκείνα τα εθιστικά χαρακτηριστικά που έκαναν γενιές γενεών να «κολλήσουν» στις οθόνες. Το παιχνίδι είναι δωρεάν.

Unkilled
Συσκευές: Android, iPhone

Σούπερ γραφικά, ατελείωτες ώρες gameplay και άφθονα ζόμπι προς… σφάξιμο περιλαμβάνει το βραβευμένο αυτό first person shooter, στο οποίο καλείστε να βγείτε ζωντανή από τις επιθέσεις των νεκροζώντανων επιβιώνοντας από 300 αποστολές! Το παιχνίδι είναι δωρεάν.

World Chef
Συσκευές: Android, iPhone

Λατρεύετε την μαγειρική; Σας ενδιαφέρει γενικότερα ο κόσμος των γεύσεων; Το εν λόγω παιχνίδι σας δίνει την ευκαιρία να μαγειρέψετε κουζίνες του κόσμου, να στήσετε και να διακοσμήσετε το εστιατόριο των ονείρων σας. Προσοχή όμως, καθώς οι πελάτες είναι οι αυστηρότεροι κριτές.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v