11 ιστοσελίδες για να «λιώσετε»

Γνώσεις, κουίζ, αστεία gif και σκαλωματικά παιχνίδια για τις ζεστές ημέρες που η βαρεμάρα σου χτυπά την πόρτα.
11 ιστοσελίδες για να «λιώσετε»
Αν υπάρχουν μέρες που οι ώρες σας είναι κενές και δεν έχετε τι να κάνετε. Αν η βαρεμάρα σας χτυπά την πόρτα. Τότε το Internet μπορεί να γίνει ο καλύτερός σας φίλος.

Και οι παρακάτω σελίδες προσθήκες στα Αγαπημένα σας.

Howstuffworks

Αν ποτέ έχετε αναρωτηθεί «πώς δουλεύει αυτό;» για οτιδήποτε γύρω σας, τότε αυτός ο ιστότοπος είναι για εσάς. Εκατοντάδες βίντεο και πολλά, πάρα πολλά άρθρα εξηγούν τα πάντα για τους πάντες.

The Useless Web 

Αν ποτέ έχετε αναρωτηθεί πώς γίνεται να σπαταλήσετε ανούσια τον χρόνο σας, τότε αυτή η ιστοσελίδα είναι η απάντηση. Με κάθε κλικ μεταφέρεστε αυτόματα σε μια διαφορετική ανούσια ιστοσελίδα και πριν το πάρετε χαμπάρι έχει τελειώσει το καλοκαίρι του 2020.

Cat Bounce

«Πιάνετε» γάτες με το mouse και τις κάνετε να αναπηδούν. Αν θέλετε επιλέγετε να βρέξει κι άλλες γάτες. Και περνάτε ωραία για αρκετές ώρες.

Sporcle  

Φτιάχνετε τα δικά σας κουίζ, δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας κόντρα στον χρόνο σε χιλιάδες κουίζ άλλων χρηστών, δημιουργείτε προφίλ για να κρατάτε σκορ και να ανταγωνίζεστε τους υπόλοιπους και μαθαίνετε πράγματα με ευφάνταστους τρόπους.

Live Plasma 

Bάζετε στην αναζήτηση το αγαπημένο σας βιβλίο/συγκρότημα/ταινία και η ιστοσελίδα σας βγάζει παρόμοιους καλλιτέχνες που θα ταιριάζουν στο γούστο σας. Και οι ώρες περνούν πριν καν το καταλάβετε.

Sense-Lang's Balloon Typing Game

Πληκτρολογείτε γρήγορα; Θέλετε να βελτιώσετε την ταχύτητα πληκτρολόγησης; Θέλετε να λιώσετε; Ε, αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς.

I Waste So Much Time 

Αστεία πράγματα από κάθε γωνιά του Internet σε μια ανεξάντλητη βάση δεδομένων για ατελείωτες ώρες χαζέματος.

Filler 

Γεμίστε την οθόνη με μπαλάκια χωρίς να σας χτυπήσουν αυτά που ήδη κινούνται πέρα δώθε. Πολύ πιο δύσκολο και σκαλωματικό απ’ όσο ακούγεται.

Project Gutenberg 

Περισσότερα από 50.000 δωρεάν e-books εγγυώνται πώς οι ώρες θα περάσουν γρήγορα .

Geoguessr

Μεταφέρεστε σε μια άγνωστη περιοχή στο Google Maps και πρέπει να βρείτε πού στο καλό βρίσκεστε. Αν είστε τυχεροί, μπορεί να υπάρχει ταμπέλα. Αν όχι, τότε καλή τύχη.  

Open Puppies 

Θα το περιγράψουμε απλά γιατί είναι αρκετά πολύπλοκο: άπειρα GIF με κουτάβια σε widescreen τα οποία αλλάζουν πατώντας space.

Ν. Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v