eSTAR Gemini IPS: Και Windows… και οικονομικό!

Το eSTAR Gemini IPS Intel Quad Core Windows 8.1 είναι μια οικονομικότατη λύση αν ψάχνετε tablet για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις κάτω από 120€.
eSTAR Gemini IPS: Και Windows… και οικονομικό!
του Χρήστου Τζώρτζη

Οι σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και φυσικά εργασίας σχεδόν επιβάλλουν να μπορείς να κάνεις τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα) από παντού.

Η σαρωτική επικράτηση των Android συσκευών (smartphone ή tablet) έχει μετατρέψει αυτές τις συσκευές, είτε από επιλογή, είτε από ανάγκη και σε εργαλεία εργασίας.

Ωστόσο, όσον αφορά την εργασία, τα Windows παραμένουν μια σταθερή "αξία" και αν ένα Android tablet είναι ιδανικό για επικοινωνία και ψυχαγωγία, όταν εμπλέκεται και ο παράγοντας εργασία, τα πράγματα περιπλέκονται.

Είναι σαφές ότι σε αυτή την περίπτωση, η ύπαρξη ενός tablet με Windows θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα σας όταν είστε εκτός γραφείου και φυσικά στα σημεία ή τις φορές που δεν μπορείτε να έχετε το laptop σας μαζί.

Το eSTAR GEMINI IPS Intel Quad Core με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 μοιάζει ιδανική συσκευή… outdoor εργασίας και μάλιστα διατίθεται σε άκρως ελκυστική τιμή (λιγότερα από 120€).

Το tablet της eSTAR δεν υποκαθιστά το laptop σας, αλλά ούτε το smartphone ή το Android tablet. Συνυπάρχει μαζί με αυτές τις συσκευές και έχει το δικό του ρόλο στην εργασιακή καθημερινότητα.

Όσον αφορά την όψη (και τη υφή), το eSTAR GEMINI IPS Intel Quad Core δείχνει και είναι στιβαρό και ποιοτικό και σε αυτό συμβάλλει σημαντικά το ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου σε γκρι χρώμα.

Πρόκειται για ένα tablet με οθόνη αφής 8 ιντσών, πάνελ IPS για καλύτερη απόδοση χρωμάτων και ανάλυση οθόνης που φτάνει τα 1280x800 pixels.

Στο εσωτερικό του, ο επεξεργαστής Quad Core 3735G στα 1.30 GHz της Intel, το 1GB μνήμης RAM και τα 16 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, σας εξασφαλίζουν ότι θα κάνετε τις εργασίες με… αξιοπρέπεια αλλά σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε κάποιο παιχνίδι ή να δείτε κάποια ταινία, θα πρέπει να είστε λιγότερο απαιτητικοί.

Στη θύρα Card reader, μπορείτε να προσθέστε μια κάρτα μνήμης microSD με χωρητικότητα έως 32GB, ενώ η θύρα Micro USB μπορεί χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση με εκτυπωτή, με εξωτερικό σκληρό δίσκο ή με πληκτρολόγιο και ποντίκι. Λύσεις σύνδεσης δίνει και η υποστήριξη Bluetooth, ενώ η θύρα Micro HDMI θα σας φανεί χρήσιμη στην περίπτωση που θέλετε να συνδέσετε το tablet με μια τηλεόραση ή ένα projector για την προβολή μιας παρουσίασης ή κάποιος ταινίας.

Η σύνδεση της συσκευής σας στο Internet μπορεί να γίνει μόνο μέσω ασύρματου δικτύου.

Το… "πάζλ" των χαρακτηριστικών συμπληρώνουν οι δυο κάμερες των 5 Megapixels (πίσω) και 2 Megapixel (εμπρός) και ο αισθητήρας κίνησης και το ενσωματωμένο ηχείο, το οποίο αποδίδει ικανοποιητικά για το μέγεθος του.

Χωρίς καμία αμφιβολία το eSTAR GEMINI IPS Intel Quad Core είναι μια τίμια λύση για να εργάζεστε και να επικοινωνείτε εκτός γραφείου αλλά και για στιγμές χαλάρωσης. Αν προλάβετε μάλιστα την έκδοση που κοστίζει σχεδόν 120€ και έχει δώρο πληκτρολόγιο (εν είδει dock station), Bluetooth ηχείο και κάρτα μνήμης microSD 8GB, τότε η χρηστικότητα του tablet θα αυξηθεί σημαντικά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v