Γράψτε όπως ο… Αϊνστάιν!

Θέλατε πάντα να γράψετε σαν μια ιδιοφυΐα; Ένα νέο project στο Kickstarter σκοπεύει να φτιάξει γραμματοσειρά βασισμένη στον γραφικό χαρακτήρα του Αϊνστάιν.
Γράψτε όπως ο… Αϊνστάιν!
Αν είστε φαν του διάσημου Φυσικού, τότε σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να γράφετε στις συσκευές σας χρησιμοποιώντας τον γραφικό χαρακτήρα του Άλμπερτ Αϊνστάιν. Η ιδέα ανήκει στον τυπογράφο Harald Geisler από τη Γερμανία, ο οποίος σκέφτηκε πως ο καθένας θα μπορούσε να έχει λίγη από την… ιδιοφυία του επιστήμονα στο smartphone ή στον υπολογιστή του.

Ο Geisler έχει ήδη ξεκινήσει καμπάνια στο Kickstarter με σκοπό να συγκεντρώσει το ποσό των 15.000 δολαρίων τα οποία χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η ιδέα του. Για να καταφέρει να φέρει εις πέρας το έργο του, ο τυπογράφος εξέτασε χιλιάδες σελίδες με χειρόγραφα του Αϊνστάιν και ύστερα έκανε ένα ψηφιακό αντίγραφο για το κάθε γράμμα.

Μέχρι στιγμής η καμπάνια έχει συγκεντρώσει 12.874 δολάρια και όπως όλα δείχνουν κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, θα έχουμε την ευκαιρία να στέλνουμε στους φίλους «Hey» με την πιο… ευφυή γραμματοσειρά.

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v