Διαγωνισμός: Κερδίστε το Nokia Lumia 1320

Στείλτε μας την αγαπημένη σας φωτογραφία από τις καλοκαιρινές σας διακοπές και κερδίστε το Nokia Lumia 1320 στον διαγωνισμό του in2life και της Cosmote!
Διαγωνισμός: Κερδίστε το Nokia Lumia 1320
Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες ανέβηκαν στο Facebook (σε αυτό εδώ το άλμπουμ) Με 560 ψήφους, ο Χαρίδημος Βασιλακάκης κερδίζει ένα Nokia Lumia 1320. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

Οι καλοκαιρινές διακοπές σας τελείωσαν, αλλά δεν θα σας αφήσουν μόνο ωραίες αναμνήσεις. Μπορούν να γίνουν η αφορμή για να κερδίσετε ένα υπέροχο smartphone από την Cosmote και το in2life, το Nokia Lumia 1320 με την «χορταστική» οθόνη 6 ιντσών, το όμορφο design και την δυνατή ανάλυση.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να κάνετε Like στην σελίδα του in2life στο Facebook και να μας στείλετε στο [email protected] την αγαπημένη σας φωτογραφία από τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Η πιο ωραία φωτογραφία, όπως θα ψηφιστεί από τους αναγνώστες του In2life θα κερδίσει το Windows Phone της Nokia που μας προσφέρει η Cosmote.

Το Nokia Lumia 1320
Με μεγάλη IPS οθόνη 6 ιντσών, λειτουργικό Windows Phone 8 με τα καλοσχεδιασμένα tiles της Microsoft και διπύρηνο επεξεργαστή, το μοντέλο 1320 της σεριάς Lumia θα κάνει την εμπειρία θέασης αλλά και πλοήγησης μέσα από την οθόνη του smartphone σας δυνατή εμπειρία, αφού με ανάλυση HD 720p και τεχνολογία LCD όλα φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά, ακόμη και αν τα κοιτάτε υπό γωνία – κάτι που αναβαθμίζει την εμπειρία του gaming και των multimedia σε smartphone.

Ο επεξεργαστής ταχύτητας 1,7GHz και η μνήμη RAM 1GB φροντίζουν για την γρήγορη λειτουργία των εφαρμογών του λειτουργικού Windows Phone 8, ακόμη και σε συνθήκες multitasking. Η συσκευή διαθέτει μία κάμερα 5MP με δυνατότητα λήψης Full HD video 1080p και αποθηκευτικό χώρο 8GB. Η κάμερα υποστηρίζει την λειτουργία Nokia Storyteller για να οργανώνετε τις φωτογραφίες και τα video σας με geotagging πάνω σε διαδραστικό χάρτη ώστε να ξαναζείτε τις αναμνήσεις σας με τον πιο hi-tech τρόπο.

Οι λειτουργίες του Lumia 1320 επεκτείνονται με τις εφαρμογές που θα βρείτε στο Windows Marketplace, ενώ θα βρείτε εσωματωμένο τον browser Internet Explorer για Windows Phone 8, καθώς και SkyDrive για να μην αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα γεμάτης μνήμης. Τέλος, η συσκευή γίνεται ακόμη πιο ελκυστική, χάρη στις διακριτικές καμπύλες και τα pop χρώματα στα οποία διατίθεται.

Στείλτε μας την φωτογραφία σας από τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο [email protected] μαζί με το ονοματεπώνυμό σας. Οι καλύτερες θα ανέβουν στην σελίδα του in2life στο Facebook και αυτή με τα περισσότερα likes θα κερδίσει ένα Nokia Lumia 1320. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι να έχετε κάνει Like στη σελίδα του in2life στο Facebook.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v