Asus MeMo Pad: Κερδίστε το tablet του καλοκαιριού!

Με στιβαρή κατασκευή, «δυνατές» επιδόσεις και μεγάλη αυτονομία, το Asus MeMo Pad είναι το απόλυτο tablet του καλοκαιριού. Δηλώστε συμμετοχή και κάντε το δικό σας!
Asus MeMo Pad: Κερδίστε το tablet του καλοκαιριού!
του Χρήστου Τζώρτζη

Το Asus MeMo Pad ME172V-1B132A, είναι ένα tablet 7" που ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του και την μεγάλη αυτονομία.Η ποιότητα κατασκευής Asus δεν δέχεται αμφισβητήσεις καθώς το "δέσιμο" του tablet αφήνει την αίσθηση της στιβαρής κατασκευής, ενώ το ανάγλυφο (σαγρέ) πίσω κάλυμμα βοηθάει σημαντικά να κρατήσετε τη συσκευή στο ένα σας χέρι και να αποφύγετε μικρό-πτώσεις λόγω… ολισθηρότητας.

Τη διεκπεραίωση εργασιών, εφαρμογών και παιχνιδιών αναλαμβάνει ο επεξεργαστής VIA WM 8950 χρονισμένος στα 1.0GHz σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM που φτάνει το 1 GB. Η οθόνη των 7 ιντσών φτάνει σε ανάλυση 1024x600 pixels, είναι multi touch (10-finger) και έχει πολύ καλή φωτεινότητα. Παρόλο που δεν είναι τεχνολογίας IPS διαθέτει επίσης ικανοποιητική γωνία θέασης.

Η εσωτερική δυνατότητα αποθήκευσης του tablet φτάνει τα 16 GB που σημαίνει ότι διαθέτει επάρκεια χώρου για εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο ή άλλα αρχεία, ενώ σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερο χώρο, μπορείτε να το επιτύχετε με την προσθήκη μιας κάρτας μνήμης SD.

Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε και την κάμερα του ενός (1) Megapixel η οποία είναι κατάλληλη για φωτογραφίες selfies ή για βιντεοκλήσεις σε περίπτωση που συνδέσετε τη συσκευή στο Internet μέσω κάποιου Wi-Fi δικτύου.

Από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του Asus MeMo Pad ME172V-1B132A είναι η αυτονομία. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είστε με έναν φορτιστή τα χέρια, ακόμη και αν αποφασίσετε εκτός από browsing στο Internet παίξετε και κάποιο απαιτητικό παιχνίδι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v