H Google κατασκευάζει το δικό της «έξυπνο ρολόι»

Μετά την Apple και τη Samsung φαίνεται πως και η Google προετοιμάζει το δικό της Smart Watch. Οι πληροφορίες θέλουν την επεξεργασία της συσκευής να γίνεται στο Android unit της Google, γεγονός που δημιουργεί υποψίες ότι πρόκειται, όχι για ένα απλό Smart Watch, αλλά για ένα ολοκληρωμένο Android Watch.
H Google κατασκευάζει το δικό της «έξυπνο ρολόι»
Άλλη μία κατασκευαστική απόπειρα από την Google φαίνεται πως έχουν να περιμένουν οι λάτρεις της τεχνολογίας. Μετά τη Samsung και την Apple, η Google αποτελεί την επόμενη κατασκευαστική εταιρεία που θα δημιουργήσει το δικό της Smart Watch.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των Financial Times το ρολόι θα λειτουργεί με σύστημα Android. Aναμένεται να έχει δύο οθόνες, που θα σκεπάζουν η μία την άλλη, ενώ η μία από τις δύο θα είναι «διπλής όψεως» και θα μοιάζει με καπάκι. Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέγει ο ίδιος ποιες πληροφορίες θα εμφανίζονται δημόσια στην εξωτερική οθόνη και να αποκρύπτει όποιες άλλες επιθυμεί στην εσωτερική. Οι πληροφορίες μιλούν επίσης για ύπαρξη κάμερας.

Οι σχεδιαστές της εταιρείας καλούνται να ανταπεξέλθουν σε μια πολύ δύσκολη πρόκληση, που δεν είναι άλλη από τη σμίκρυνση των «δεξιοτήτων» του ρολογιού σε πολύ μικρό μέγεθος, αλλά και την εξασφάλιση της κομψότητας της συσκευής μιας και, εκτός των άλλων, θα αποτελεί και κόσμημα για τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Google επιχειρεί να κάνει μια κατασκευαστική απόπειρα. Τα «έξυπνα γυαλιά» ήταν επίσης μια κατασκευή της εταιρείας, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν το «έξυπνο ρολόι» θα σημειώσει ανάλογη αποδοχή από το αγοραστικό κοινό. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες όσον αφορά την τιμή του προϊόντος και το πότε θα είναι διαθέσιμο στην αγορά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v