ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Advertorial

VDSL από τον ΟΤΕ: Νέα εποχή για την ευρυζωνικότητα

Ο OTE μας συστήνει το VDSL, που φέρνει την ευρυζωνικότητα στην νέα εποχή, προσφέροντας στους χρήστες του διαδικτύου ταχύτητες έως 50 Mbps. Μάθετε τα πάντα σχετικά με την νέα εμπειρία «υπερηψηλής ταχύτητας» από τον ΟΤΕ.

VDSL από τον ΟΤΕ: Νέα εποχή για την ευρυζωνικότητα

Μια νέα εποχή για την ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα, ξεκίνησε με τη διάθεση «υπερ-υψηλών» ταχυτήτων Internet από τον ΟΤΕ. Με ταχύτητες έως 50 Mbps, το VDSL από τον ΟΤΕ ήρθε για να αλλάξει την καθημερινή εμπειρία του Internet.

Με τις «αναβαθμισμένες» δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, VDSL, η καθημερινή χρήση του internet είτε για ψυχαγωγικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους απογειώνεται, μέσα από:

• εξαιρετικά γρήγορο downloading αρχείων – πιο γρήγορο από ποτέ
• εξαιρετικό High Definition video-streaming χωρίς διακοπές
• άμεσο uploading και sharing φωτογραφιών και video
• online σύνδεση πολλών συσκευών ταυτόχρονα, χωρίς προβλήματα (laptops, smartphones, tablets, κονσόλες παιχνιδιών, κλπ)
• καλύτερη απόκριση στο online gaming

«Ο ΟΤΕ έρχεται, με το VDSL, να αλλάξει την ταχύτητα στην καθημερινότητά μας και να εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την ευρυζωνικότητα. Παρά τα εμπόδια από το περιβάλλον και τις δυσκολίες στην αγορά, μένουμε συνεπείς στο στόχο μας να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ελπίζουμε να φαινόμαστε αντάξιοι των προσδοκιών. Οι επενδύσεις μας στο VDSL θα συνεχίσουν ώστε σταδιακά να είναι διαθέσιμο παντού», δήλωσε σχετικά ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης.

Τα προγράμματα OTE Double Play ενισχύονται με 4 νέα προγράμματα OTE Double Play VDSL, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των χρηστών για μεγάλες ταχύτητες και για απεριόριστη τηλεφωνία. Τα νέα προγράμματα ΟΤΕ Double Play VDSL προσφέρονται σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από €36,90/μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των προγραμμάτων ΟΤΕ Double Play VDSL είναι διαθέσιμες στο www.ote.gr, στο 13888 ή στο Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2