Κερδίστε το στιλάτο HTC Desire HD™!

Νέος επεξεργαστής 1GHZ, καταγραφή βίντεο σε High Definition, πολυτελής αλουμινένια σχεδίαση. Το HTC Desire HD δεν είναι ένα συνηθισμένο smartphone. Κάντε το δικό σας δηλώνοντας τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό του In2life.
Κερδίστε το στιλάτο HTC Desire HD™!
Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού είναι ο Νίκος Καραγεωργόπουλος.

Λίγα λόγια για την συσκευή

Το HTC Desire HD αναδεικνύει κάθε είδους multimedia περιεχόμενο με τη βοήθεια της φωτεινής LCD οθόνης, διάστασης 4,3” και των τεχνολογιών Dolby Mobile και SRS virtual sound, ενώ αποτελεί την πρώτη συσκευή που ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8255 1GHz. Το HTC Desire HD επιτρέπει την καταγραφή βίντεο HD σε ανάλυση 720p, χάρη στην κάμερα των 8MP με το διπλό φλας που ενσωματώνει. Κατασκευασμένο με την τεχνική “unibody”, όπως το HTC Legend, το HTC Desire είναι σμιλεμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου και αποπνέει τον αέρα πολυτελείας και στιβαρότητας που χαρακτηρίζει κάθε προϊόν της HTC. Τέλος, περιλαμβάνει τη λειτουργία «HTC Fast Boot” που επιτρέπει την ενεργοποίηση του κινητού τηλέφωνου στο λιγότερο δυνατό χρόνο για την άμεση εκτέλεση κάθε λειτουργίας του, ανά πάσα στιγμή.



Η εμπειρία HTC Sense

Η νέα εμπειρία HTC Sense™ προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις που βελτιώνουν τον τρόπο που ο χρήστης συλλαμβάνει, δημιουργεί, μοιράζεται και αποκτά πρόσβαση σε πολυμεσικό περιεχόμενο. Δημιουργώντας μια νέα εμπειρία στη χρήση της κάμερας, οι κάτοχοι της συσκευής έχουν τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο HD και σύλληψης ή επεξεργασίας εικόνων που πλαισιώνονται από μια πληθώρα ειδικών εφέ. Χάρη στη λειτουργία “HTC Locations”, τη εμπειρία πλοήγησης, οι χρηστές αποκτούν άμεση και κατά παραγγελία πρόσβαση στους χάρτες, χωρίς καθυστερήσεις ή οικονομικές επιβαρύνσεις από τέλη περιαγωγής.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v