iPhone 5: Παρουσιάζεται(;) επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από διάφορες πηγές στο Διαδίκτυο, το νέο κινητό της Apple αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου, μαζί με το Ipad Mini.
iPhone 5: Παρουσιάζεται(;) επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου
Φαίνεται πως η αναμονή για τους λάτρεις του πρωτοποριακού κινητού της Apple θα έχει τουλάχιστον ένα… όριο. Σύμφωνα με νέες (αλλά ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες, η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει το νέο της δημιούργημα τον Σεπτέμβριο. Έτσι το event για το iPhone 5 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012, μια εβδομάδα πριν από την ημερομηνία που «έπαιζε» πριν μερικές εβδομάδες. 
Οι πηγές που επιβεβαιώνουν την ημερομηνία του event είναι μεταξύ άλλων οι ιστοσελίδες The Verge, All Things Digital, iMore και The Loop, οι οποίες μάλιστα κάνουν λόγο και για παρουσίαση ενός νέου mini Ipad, αλλά και νέου iPod. Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας από την Apple δεν είναι τυχαία. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκει να… κλέψει την παράσταση από την Microsoft και το Windows Phone 8, αλλά και από τις συσκευές με λογισμικό Android, το οποίο τότε θα βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αναβάθμισης.

Θα επιλέξουν όμως οι καταναλωτές το νέο iPhone 5 αντί του Android ή των Windows Phone 8; Ο χρόνος θα δείξει. Προς το παρόν, δείτε ένα βίντεο με φωτογραφίες από εξαρτήματα του iPhone 5 οι οποίες διέρρευσαν τους τελευταίους μήνες στο Internet.




N.Γ. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v