Κερδίστε το νέο iPad!

Το In2life σε συνεργασία με το isquare.gr χαρίζει σε έναν τυχερό το νέο iPad Wi-Fi 16GB Black. Δηλώστε τώρα συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού και αποκτήστε το νέο θαύμα της Apple.
Κερδίστε το νέο iPad!
Ο τυχερός που κερδίζει το νέο iPad Wi-Fi 16GB Black είναι ο Μιχάλης Σαραφάκης. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας! 

Αν ανήκετε σε αυτούς που προμηθεύτηκαν το πρώτο iPad ή σε αυτούς που έκαναν την υπέρβαση και απέκτησαν ένα iPad 2, τότε είναι βέβαιο πώς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα γιατί το φαινόμενο "iPad" συνεχίζει ακάθεκτο χωρίς να παρουσιάζει καν δείγματα κορεσμού ή τουναντίον.

Αν και τα tablet είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία προϊόντων τεχνολογίας αυτή τη στιγμή, με την ανακοίνωση δεκάδων μοντέλων σε καθημερινή σχεδόν βάση, εντούτοις το iPad θεωρείται κάτι σαν σημείο αναφοράς.

Το νέο iPad, όπως επίσημα λανσάρεται, είναι σχεδόν ίδιο σε διαστάσεις σε σχέση με το iPad 2 και παραμένει ένα tablet με διαγώνιο οθόνης 9,7.

Ωστόσο η οθόνη είναι το "μεγάλο στοίχημα" στο νέο iPad. Η καθαρότητα και η φωτεινότητα της οθόνης, είναι στην κυριολεξία εκτός συναγωνισμού. Η ανάλυση των 2048x1536 pixels κατατάσσει το new iPad στις φορητές συσκευές με την υψηλότερη ανάλυση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε στο νέο iPad μια ταινία Full HD (1080p). Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορείς να πιστέψεις πώς στις διαστάσεις (κυρίως το πάχος) του iPad 2, μπορεί να βελτιωθεί τόσο αισθητά η οθόνη του.

Το νέο iPad κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα και το κόστος του, στην έκδοση με Wi-Fi ξεκινά από τα 509 € (16GB), ενώ στην έκδοση με 3G και Wi-Fi το ξεκινά από 638,99 €.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v