iPhone 5: «Αποκαλύπτεται» στις 4 Οκτωβρίου

Προσκαλώντας τους δημοσιογράφους να «μιλήσουν για iPhone», η Apple πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη παρουσίαση του iPhone 5 στις 4 Οκτωβρίου στα κεντρικά της εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.
iPhone 5: «Αποκαλύπτεται» στις 4 Οκτωβρίου
Όπως αποκάλυψε το Apple Insider και αργότερα επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρεία, τα αποκαλυπτήρια του πολυαναμενόμενου iPhone 5 θα πραγματοποιηθούν σε μια «παρουσίαση από στελέχη» που θα ξεκινήσει στις 10 τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδος) στα κεντρικά της εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Η παρουσίαση της νέας συσκευής θα γίνει από τον νέο διευθύνων σύμβουλο της Apple Tim Cook (αντικατέστησε τον Steve Jobs τον Αύγουστο), ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει και το iPhone 4 S, μια απλούστερη και οικονομικότερη έκδοση του iPhone 4.

Έντονη φημολογία στα blogs λέει πως το νέο iPhone θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη και πιθανώς να περιλαμβάνει ένα ειδικό NFC, το οποίο θα κάνει την συσκευή συμβατή με υπηρεσίες όπως το Google's Wallet service. 

Δείτε εδώ μια εκτενή καταγραφή των φημολογούμενων νέων χαρακτηριστικών του iPhone 5.

Σύμφωνα με το δικτυακό τόπο του AppleInsider, το iPhone 5 πιθανώς θα φτάσει στα αμερικανικά καταστήματα γύρω στις 14 Οκτωβρίου. Η Apple φέρεται μάλιστα να έχει ακυρώσει τις άδειες των εργαζομένων σε ορισμένα καταστήματά της τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Πηγή: Guardian


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v