Samsung PS64D8000 3D: Ψυχαγωγία σε τρεις διαστάσεις

Η πρόσφατη έκδοση της σειράς 8 από την Samsung είναι μια ελκυστική τηλεόραση Plasma με εξαιρετικό ήχο και εικόνα τριών διαστάσεων, ενδιαφέρουσες online λειτουργίες, ελαφρύ design και λογική τιμή αναλογικά με αυτά που προσφέρει.
Samsung PS64D8000 3D: Ψυχαγωγία σε τρεις διαστάσεις
του Πάρη Καπράλου

Η Samsung PS64D8000 3D είναι μία τηλεόραση Plasma στις 64'', η μεγαλύτερη οθόνη που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, και η αρετή του μεγέθους της δεν είναι καν η μοναδική που αξίζει της προσοχής σας...

Ένα πολύ ξεχωριστό μηχάνημα είναι το τελευταίο μοντέλο Plasma TV που η Samsung λάνσαρε στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια τηλεόραση PDP, σειράς 8 της Samsung που αποδίδει εικόνα και ήχο τριών διαστάσεων, με εντυπωσιακά λεπτό πάνελ που δεν ξεπερνά την 1" σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη πλατφόρμα Smart Hub, ώστε αυτή να αποτελέσει το επίκεντρο της ψυχαγωγίας στο σπίτι σας, δυνατότητες περιήγησης στο Internet, ανάκτησης και διαχείρισης εκατοντάδων εφαρμογών λογισμικού, teleconference (Skype) και ενσωματωμένο Wi-Fi. Σε επίπεδο συνδεσιμότητας δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε τις 4 θύρες HDMI μπορείτε να συνδέσετε στην τηλεόραση πολλαπλές HD συσκευές ταυτόχρονα, όπως κονσόλες, Blu-ray players ή βιντεοκάμερες.

Ωστόσο, οι δυνατότητες της εκπληκτικής αυτής συσκευής δεν τελειώνουν εδώ: Αναπαραγωγή video, μουσικής και προβολή φωτογραφιών στην οθόνη της TV, μέσω της σύνδεσης ενός USB Flash drive στην τηλεόραση. Ως οθόνη, το panel της τηλεόρασης βρίσκεται σε ανάλυση 1920x1080 pixels, δηλαδή στο πρότυπο της υψηλότερης ανάλυσης Full HD 1080p, ενώ δυναμική αντίθεση Mega Contrast προσφέρει αληθινά φωτεινό λευκό και βαθύ μαύρο χρώμα, ζωντανεύοντας παράλληλα όλη τη χρωματική παλέτα που μπορεί να αναπαράγει η τηλεόραση.

Επιπλέον, η τηλεόραση σας παρέχει τη δυνατότητα να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές σε 3D, χάρη στην τεχνολογία μετατροπής 2D σε 3D η οποία μεταφέρει τις εικόνες από την επίπεδη στην τρίτη διάσταση, ενώ ο ενσωματωμένος web browser και το WiFi σας επιτρέπει την πλήρη περιήγηση στο Internet, αποκτώντας πρόσβαση σε ιστοσελίδες όπως το YouTube και το Facebook.

Εξάλλου, η συσκευή ενσωματώνει πέρα από ψηφιακό και δορυφορικό δέκτη (DVB-S/S2), γεγονός που σημαίνει ότι με ένα δορυφορικό πιάτο έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες τηλεοπτικά κανάλια HD-TV. Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να συνδέσετε ένα USB Flash drive και να απολαύσετε ταινίες, φωτογραφίες και μουσική απευθείας στην τηλεόρασή σας. Επίσης, με την λειτουργία PVR Ready έχετε τη δυνατότητα να γράψετε τις εκπομπές των ψηφιακών καναλιών κατευθείαν στο USB stick σας.

Μία ακόμα πρωτοτυπία της συσκευής είναι η μηχανή αναζήτησης Search All που σας επιτρέπει να ψάξετε ένα βίντεο ή ένα μουσικό κομμάτι ταυτόχρονα στο Internet, στις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει και σε όλες τις δικτυακές συσκευές DLNA που έχετε συνδέσει στην τηλεόρασή σας, η οποία διαθέτει συν τοις άλλοις και εκπληκτικό ήχο. Συγκεκριμένα υποστηρίζει τα πρότυπα DTS, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, SRS, Theater Sound.

Οι διαστάσεις τις συσκευής είναι εκπληκτικές αν αναλογιστεί κανείς τις δυνατότητες της: 148 Χ 88,9 Χ 3,7 εκατοστά, ενώ η συσκευή είναι “πούπουλο” για τα στάνταρ της κατηγορίας των μεγάλων plasma στα 35 κιλά.

Η τηλεόραση κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά στη τελική ενδεικτική τιμή λιανικής (με φόρο) των 2930 ευρώ, διατίθεται ωστόσο κατόπιν παραγγελίας από τα περισσότερα καταστήματα πώλησης ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών ειδών και οικιακών συσκευών, δεδομένου ότι δεν διατίθεται σε μεγάλο αριθμό συσκευών, ενώ συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v