Ο νέος MLS Destinator Talk&Drive μιλά ελληνικά

Ενημερώνει για την κίνηση, κατευθύνει στους ανοικτούς δρόμους, προβλέπει τον καιρό και διαβάζει ειδήσεις. Και αυτά είναι κάποια μόνο από αυτά μπορεί να κάνει ο νέος MLS Destinator Talk&Drive, μιλώντας πάντα στην γλώσσα σου.
Ο νέος MLS Destinator Talk&Drive μιλά ελληνικά
του Πάρη Καπράλου

Μπορεί ο καιρός που θα λέτε στον σκεπτόμενο κεντρικό υπολογιστή του αυτοκινήτου σας πού θέλετε να πάτε και αυτό θα σας πηγαίνει να απέχει μερικά χρόνια ακόμη -ή και περισσότερα- όμως οι φωνητικές εντολές προς το GPS είναι μία κεφαλαιώδης διευκόλυνση, ιδίως εφόσον λειτουργούν καλά και στα ελληνικά.

Η φωνητική καθοδήγηση ή έστω η εισαγωγή δεδομένων στο PNA δεν είναι κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο, αλλά κοινό μυστικό αποτελεί ότι μέχρι σήμερα θα δυσκολευόσασταν να εισάγεται εντολές φωνητικά στα ελληνικά. Η νέα έκδοση του MLS Destinator Talk&Drive liveTRAFFIC ήρθε να ανατρέψει τη κατάσταση. Πρόκειται για ένα ελληνικό GPS κατασκευασμένο από την MLS.

Η συσκευή σας ενημερώνει κάθε στιγμή για την κίνηση αλλά και τα έκτακτα συμβάντα (πορείες, ατυχήματα, έργα κλπ) και σας οδηγεί από τους δρόμους που είναι ανοικτοί. Και όχι μόνο: Τώρα δείτε την πρόβλεψη του καιρού και ακούστε τον πλοηγό σας να σας διαβάζει τις ειδήσεις της τελευταίας στιγμής. Παράλληλα με τη χρήση location based services σε πραγματικό χρόνο οι “Live” υπηρεσίες του MLS Destinator Talk&Drive liveTRAFFIC σας ενημερώνουν και σας οδηγούν ανά πάσα στιγμή λαμβάνοντας υπόψη κάθε φορά τη θέση στην οποία βρίσκεστε, πού βρίσκονται διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα φθηνότερα βενζινάδικα, τα κοντινότερα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία, τα πλησιέστερα εφημερεύοντα νοσοκομεία κα κλινικές, κ.α.

Επιπρόσθετα, το νέο PNA διαθέτει μία ιδιαίτερα κομψή οθόνη αφής 5" υψηλής ευκρίνειας, δυνατό επεξεργαστή SiRF Atlas III dual-core που εξασφαλίζει εντυπωσιακή ταχύτητα, ενώ και ως media player ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Παράλληλα, το λογισμικό της συσκευής, το οποίο ενημερώνεται συχνά και αυτόματα, περιλαμβάνει φωνητική και οπτική προειδοποίηση για τις κάμερες ταχύτητας, προηγμένη απεικόνιση των λωρίδων για ασφαλέστερη και ευκολότερη οδήγηση, αλλά και διαχείριση πολυμέσων (Music Player / Picture Viewer / Video Player / E-Τext Viewer), αναφορά σε 139.000 χρήσιμα σημεία ενδιαφέροντος σε Ελλάδα και Κύπρο και πολλές άλλες καίριες διευκολύνσεις.

Στην αρχική συσκευασία θα βρείτε τη συσκευή PNA MLS Destinator με ενσωματωμένο GPS δέκτη, μία κομψή βάση στήριξης, φορτιστή αυτοκινήτου, δερμάτινη θήκη πλοηγού, καλώδιο συγχρονισμού Mini USB και ένα εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά.

Η συσκευή κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στην τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο των 290 ευρώ και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση της εταιρείας. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v