Δωρεάν Wi-fi: Surf-άροντας (και) στην παραλία

Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε τις φετινές σας διακοπές χωρίς Internet, μην αγχώνεστε. Τα δωρεάν wi-fi spot στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας αυξάνονται και πληθύνονται, δίνοντας ανάσες… kilobytes εν μέσω καύσωνα.
Δωρεάν Wi-fi: Surf-άροντας (και) στην παραλία
Η πρόσβαση στο Internet είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, όχι μόνο για τους… εξαρτημένους γκατζετάκηδες, αλλά για τους μετριοπαθείς χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Όταν δε, αυτή παρέχεται δωρεάν μέσω ασύρματων ευρυζωνικών δικτύων, τότε είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη.

Στην Αθήνα μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερα σημεία δωρεάν ασύρματης πρόσβασης, με αρκετά καλή κάλυψη. Συγκεκριμένα, βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος, στην πλατεία Κοτζιά, στο Θησείο και στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Δωρεάν Internet υπάρχει επίσης και στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και σε δημόσιους χώρους, πλατείες και πάρκα των Δήμων Αιγάλεω, Χαλανδρίου και Ν. Ηρακλείου, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας free-wifi.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας, η οποία αποτελεί μια διαδικτυακή κοινότητα εντοπισμού δωρεάν hotspots, η Θεσσαλονίκη διεκδικεί τα πρωτεία όσον αφορά το πλήθος δωρεάν wi-fi spots, καθώς διαθέτει 37 σημεία πρόσβασης από την Καλαμαριά, μέχρι την συνοικία των Αμπελόκηπων.

Στην Κρήτη, υπάρχουν 17 σημεία στα Χανιά, δύο στο Λασίθι, 16 στο Ηράκλειο και 3 στο Ρέθυμνο, ενώ στα νησιά του Ιονίου θα βρείτε συνολικά δέκα hotspots σε Λευκάδα, Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά. Τέλος, στα Δωδεκάνησα καταγράφονται 12 hotspots στη Ρόδο σε διάφορα σηµεία του νησιού όπως Ρόδος, Καλλιθέα, Αφάντου, Γεννάδι, Ψίνθος, Κοσκινού, Φιλέρηµος και 10 στην Κω.

Δείτε αναλυτικά όλα τα δωρεάν hotspots ανά την Ελλάδα εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v