LG M2280D: «Δείτε την» άλλιώς

Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης και ηχεία, full HD ανάλυση, αναπαραγωγή βίντεο μέσω USB, surround ήχος. Το νέο μέλος της οικογένειας οθονών για Η/Υ της LG τα έχει όλα και… συμφέρει.
LG M2280D: «Δείτε την» άλλιώς
του Πάρη Καπράλου

Το όνομα του μοντέλου είναι LG M2280D και είναι πολλά πράγματα πέρα από μία συμβατική καλής ποιότητας οθόνη για υπολογιστή. Το νέο μοντέλο των 21,5 ιντσών διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης, ενώ πίσω από το πάνελ η τεχνολογία LED φωτισμού εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εικόνας με αναλογία αντίθεσης 5.000.000:1. Τις δυνατότητες ολοκληρώνει o προηγμένος ήχος surround για ολοκληρωμένη ψυχαγωγία και η απευθείας αναπαραγωγή βίντεο από USB stick χωρίς να ανοίξετε τον υπολογιστή σας.

Με ασυναγώνιστη ευκρίνεια Full HD (1920x1080), συμβατότητα με σήμα εισόδου 1080p και 2 θύρες HDMI, μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο από συσκευές Blu-Ray, DVD, κονσόλες παιχνιδιών, κάμερες, αντικαθιστά ακόμη και την τηλεόραση σας και μάλιστα με πλήρεις δυνατότητες. Συγκεκριμένα, χάρη στον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη DVB-T -με υποστήριξη MPEG-4- το νέο μοντέλο μπορεί να προσφέρει άφθονες στιγμές ψυχαγωγίας. Επιπλέον, μία υποδοχή USB επιτρέπει την απευθείας αναπαραγωγή μουσικής, φωτογραφιών και βίντεο DivX από οποιοδήποτε USB stick.

Η LCD οθόνη με τεχνολογία Mega Contrast και αντίθεση 5.000.000:1, προσφέρει παράλληλα ξεκούραστες για το μάτι καθαρές εικόνες με χρόνο απόκρισης 5ms, ενώ το σύστημα ήχου Surround X με τα ενσωματωμένα ηχεία 2x5W αποδίδουν εξαιρετικό ήχο στα παιχνίδια, τη μουσική και τις ταινίες σας εξοικονομώντας ταυτόχρονα χώρο και ενέργεια.

Η οθόνη κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά στην ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο των 240 ευρώ, ενώ συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v