Sony Handycam: Βίντεο στο... τσεπάκι σας

Μικρή και εύχρηστη, αλλά με μεγάλες ικανότητες σε ό,τι αφορά το high definition βίντεο, τον στερεοφωνικό ήχο και την κρυστάλλινη εικόνα, η νέα HD Handycam της Sony ξυπνά τον σκηνοθέτη μέσα μας.
Sony Handycam: Βίντεο στο... τσεπάκι σας
του Πάρη Καπράλου

Ο μοναδικός λόγος να αγοράσει κανείς μία απλή βιντεοκάμερα, εν έτει 2011, είναι η ποιότητα που μπορεί να αποδώσει. Αυτό είναι ένα κριτήριο το οποίο καμία άλλη συσκευή με δυνατότητα λήψης εικόνας δεν μπορεί να ξεπεράσει, τουλάχιστον προς το παρόν.

Νεότερο μέλος στην οικογένεια βιντεοκαμερών της Sony, η νέα High Definition Handycam HDR-CX155E της εταιρείας χρησιμοποιεί έναν υψηλής ευαισθησίας αισθητήρα Exmor R CMOS που μειώνει το "θόρυβο" για πιο καθαρές εικόνες. Σε συνδυασμό με τον ισχυρό επεξεργαστή εικόνας, τον ίδιο που βρίσκεται μέσα στις DSLR της Sony, εγγυάται τέλεια αποτελέσματα σε χαμηλό φωτισμό ή το σούρουπο.

Πολύ ελαφριά, μικρή και εύχρηστη η CX155 σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα με Full HD βίντεο, καθαρές φωτογραφίες 3.1 Mpixels και στερεοφωνικό ήχο. Η εγγραφή γίνεται σε ενσωματωμένη μνήμη 16GB ή σε κάρτες Memory Stick (έως και 13 ώρες HD βίντεο σε μία κάρτα μνήμης 32GB) για να μοιραστείτε εύκολα τις λήψεις σας με φίλους και συγγενείς.

Μία υποδοχή HDMI σας επιτρέπει να δείτε αμέσως τα βίντεο που τραβήξατε σε οποιαδήποτε τηλεόραση High Definition! Ο φακός Carl Zeiss με zoom 25x κάνει την "οπτική" διαφορά, η οθόνη αφής 2,7" προσφέρει εύκολη λήψη με ένα άγγιγμα και η λειτουργία SteadyShot εγγυάται την αποφυγή των κουνημένων εικόνων και καλύτερα αποτελέσματα κάτω και από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Όλα αυτά καθιστούν το μηχάνημα ελκυστικό στη χρήση.

Παράλληλα, η εγγραφή βίντεο Full HD 1920x1080 σε μορφή AVCHD αποδίδει εικόνες με αυξημένη λεπτομέρεια & καθαρότητα, η εσωτερική μνήμη 16GB είναι μένα καλό ξεκίνημα, και η έξυπνη λειτουργία λήψης iAUTO, η οποία αναγνωρίζει μέχρι και 90 διαφορετικές συνθήκες λήψης, θα σας αποδώσει τέλεια εικόνα HD.

Οι διαστάσεις της βιντεοκάμερας είναι 10 x 5 x 5.6 εκατ. και το βάρος της μόλις 210 γραμ. Η κάμερα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 520 ευρώ και συνοδεύεται από ένα έτος εγγύησης αντιπροσωπείας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v