LG T320 Titan: Funky και ευέλικτο

Η pop εμφάνιση, οι ικανοποιητικές δυνατότητες και ο ψυχαγωγικός προσανατολισμός κάνουν τον διάδοχο του επιτυχημένου Cookie Lite της LG μια τίμια πρόταση για... παιδιά κάθε ηλικίας.
LG T320 Titan: Funky και ευέλικτο
του Πάρη Καπράλου

Συνήθως τα sequels στην κινητή τηλεφωνία δεν είναι για καλό: πολύ επιτυχημένα μοντέλα αντιγράφονται και βελτιώνονται κατά μία ή δύο διαφορετικές παραμέτρους, και στη συνέχεια μεταπωλούνται με νέο όνομα, διατηρώντας κάποιο στοιχείο του αρχικού. Στην προκειμένη περίπτωση η εμφάνιση μπορεί να είναι ίδια, η ανανέωση όμως είναι σημαντική, σε συνάρτηση μάλιστα με την “λογική” τιμή του. Κυρίες και κύριοι, το LG T320 Titan.

Το νέο LG Titan -που για λόγους συντομίας θα συναντήσετε με το όνομα Τ320- είναι ο διάδοχος του επιτυχημένου Cookie Lite (T300). Συνδυάζει άνετη οθόνη αφής 2,8", ενσωματωμένη κάμερα 2.0 Mpixels και 3G, όπως και HSDPA/EDGE και UMTS Dual και HTML browser για εύκολη πρόσβαση στο internet με μεγάλη ταχύτητα. Το μενού θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια, καθώς είναι “cartoon-style”, ενώ το εικονικό QWERTY πληκτρολόγιο θα διευκολύνει την εγγραφή μηνυμάτων και emails. Επιπλέον με την push-email τεχνολογία σας ενημερώνει άμεσα για νέα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το κινητό απευθύνεται καθαρά σε νεανικό κοινό... κάθε ηλικίας, και σίγουρα έχει ψυχαγωγικό προσανατολισμό. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ακόμη ραδιόφωνο FM και ενσωματωμένο Music Player για αναπαραγωγή αρχείων mp3, εσωτερική μνήμη 50MB (με δυνατότητα επέκτασης έως και 16GB μέσω κάρτας microSD) και μία κάμερα 2 Μegapixel για να καλύψει τις βασικές φωτογραφικές σας ανάγκες.
 
Τέλος η υποδοχή 3,5mm audio jack σας επιτρέπει να το συνδέσετε με τα ακουστικά της επιλογής σας για να απολαύσετε την μουσική όπως εσείς θέλετε. Συνολικά μιλώντας για τη συσκευή θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα “τίμιο” κινητό, με καλή εμφάνιση και αυξημένη χρησιμότητα, αν και με μέτριες δυνατότητες.

Ο χρόνος αναμονής του φτάνει -σύμφωνα με την κατασκευάστρια- τις 528 ώρες και ο χρόνος ομιλίας τις 4 ώρες και κάτι. Οι διαστάσεις του είναι όσο πιο περιορισμένες γίνεται για να περιλαμβάνουν την οθόνη των 2,8”, δηλαδή 10 x 5,7 x 1,19 εκατοστά, ενώ η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής του είναι στα 140 ευρώ και συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύησης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v